Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Luni 22 Iulie 2024 - 14587
Reborn Christmas Show - Spectacol caritabil dedicat copiilor cu CES.

In data de 22 decembrie 2022 la Centrul Cultural Dacia, de la ora 17:00 are loc spectacolul caritabil Reborn Christmas Show, dedicat copiilor cu cerinte educationale speciale din cadrul proiectului "Avion cu motor, ia-ma si pe mine-n zbor!". Acest spectacol are scopul de a aduce un zambet pe fata copiilor la care Mos Craciun nu ajunge.

Reborn Christmas Show este la cea de-a sasea editie, un spectacol inedit de Street Dance si Breaking, marca Reborn Dance Studio.

Cu aceasta ocazie ne dorim sa aducem magia Craciunului in sufletele spectatorilor, dar si a copiilor cu CES care vor dansa pentru prima data pe o scena.

Spectacolul va fi unul plin de culoare, iar scena va fi vizitata de cele mai indragite personaje de poveste precum Mos Craciun, Craciunitele, elfii, Grinch, renii, dar si multi altii.

Magda Suciu, fosta membra a scolii de dans Reborn Dance Studio si participanta la "Vocea Romaniei" va incalzi sufletele spectatorilor cu vocea sa in cadrul spectacolului.

Intrarea este pe baza de donatii, in limita locurilor disponibile.

Toate donatiile primite vor merge spre nevoile arzatoare a celor 20 de copii cu CES, de la Centrul Scolar de Educatie Incluziva nr.2, Bistrita.

Va asteptam cu mic cu mare, la Reborn Christmas Show, sa descoperiti pasiunea, munca si talentul din marea familie Reborn, dar si sa ne unim sufletele in a face o fapta buna acum, in preajma sarbatorilor!

Evenimentul este organizat in parteneriat cu sprijinul Consiliului Judetean Bistrita - Nasaud si a Centrului Judetean pentru Cultura, Bistrita-Nasaud.

Mai multe informatii despre eveniment gasiti pe pagina de facebook a scolii de dans Reborn:  https://www.facebook.com/rebornbistrita

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/662004895575271

 

 

Reborn Dance Studio este o asociatie de tineret, care de 15 ani se implica activ in dezvoltarea comunitatii locale a tinerilor din orasul Bistrita, prin implicarea lor in activitati de petrecere a timpului liber precum: cursuri de Street Dance si Breaking, tabere, workshop-uri, spectacole si concursuri atat locale cat si nationale, puse la dispozitia acestora.

Dora Pralea - Manager General si Coregraf Reborn Dance Studio, Manager proiect Avion cu motor, ia-ma si pe mine-n zbor!

0 comentarii11970 vizualizări21 decembrie 2022
rss 2.0
rss 2.0