Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Vineri 22 Septembrie 2023 - 14587
HIP-HOP Show - Spectacol caritabil pentru copiii cu CES.

Asociatia Reborn din Bistrita organizeaza, in data de 23.03.2023, ora 17:00, la Palatul Culturii Bistrita, un spectacol plin de dans si culoare intitulat HIP-HOP Show,  care marcheaza finalul proiectului "Avion cu motor, ia-ma si pe mine-n zbor", ce i-a avut ca beneficiari pe un numar de 20 de copii cu CES, din Centrul Scolar de Educatie Incluziva nr.2, Bistrita.

Astfel, dupa 7 luni de munca, daruire si suflet atat din partea echipei de proiect, cat si a beneficiarilor, finalizam totul intr-un spectacol inedit dedicat copiilor nostri, in care dorim sa punem in valoare talentele si munca pe care ei au depus-o.

Spectacolul ne va purta pe toti prin universul minunat al culturii hip hop: breaking, graffiti, dj-ing si street dance.

Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile.

Toate donatiile vor merge inspre nevoile arzatoare a celor 20 de copii cu CES, de la Centrul Scolar de Educatie Incluziva nr.2, Bistrita.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Palatului Culturii Bistrita.

 Proiectul "Avion cu motor, ia-ma si pe mine-n zbor" a avut ca tinta facilitarea integrarii copiilor din cadrul proiectului, obtinerea unei relationari mai bune in randul beneficiarilor si dezvoltarea unui sentiment solid de apartenenta si sustinere.

"Avion cu motor, ia-ma si pe mine-n zbor" s-a dedicat imbunatatirii starii de bine a celor 20 de copii cu CES (Cerinte Educationale Speciale), prin intermediul culturii hip hop.

Obiectivul general al proiectului "Avion cu motor, ia-ma si pe mine-n zbor" s-a dedicat integrarii beneficiarilor in cultura hip hop, crearea unui spatiu de exprimare fara frontiere, prin care fiecare copil sa simta libertate in miscari si o stare de bine sporita.

Timp de 7 luni, din septembrie 2022 pana in martie 2023, la bordul "Avion cu motor, ia-ma si pe mine-n zbor" s-au auzit vocea celor 20 de copii, care prin dans, desen si muzica au transformat lacrimile in zambet, greutatile in speranta si singuratatea in fraternitate pentru o stare de bine mentala si fizica crescuta.

Proiectul "Avion cu motor, ia-ma si pe mine-n zbor" este derulat de Asociatia Reborn Bistrita si finantat prin programul In Stare de Bine (www.instaredebine.ro) sustinut de Kaufland Romania si implementat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile.

Reborn Dance Studio este o asociatie de tineret, care de 15 ani se implica activ in dezvoltarea comunitatii locale a tinerilor din orasul Bistrita, prin implicarea lor in activitati de petrecere a timpului liber precum: cursuri de Street Dance si Breaking, tabere, workshop-uri, spectacole si concursuri atat locale cat si nationale, puse la dispozitia acestora.

 

Puteti urmari toata aventura noastra pe paginile de socializare aici:

Instagram: @reborndancestudio https://www.instagram.com/reborndancestudio/

Facebook: Reborn Dance Studio Bistrita

https://www.facebook.com/rebornbistrita

Un video general de prezentare a proiectului: https://youtu.be/8TkPJS8gdTs

 

Dora Pralea - Manager General si Coregraf Reborn Dance Studio, Manager proiect Avion cu motor, ia-ma si pe mine-n zbor!

Tel. 0756 956 774

E-mail: dora.incert@gmail.com

www.rebornbistrita.ro

0 comentarii4711 vizualizări22 martie 2023
rss 2.0
rss 2.0