Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Vineri 14 August 2020 - 4564 vizitatori azi
Tabara Nationala de Arte Vizuale.

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret  Bistrita-Nasaud  organizeaza  in perioada 23-29.08.2011 in Centrul de Agrement Sangeorz-Bai tabara nationala cu titlul "Tabara Nationala de Arte Vizuale" avand ca parteneri Liceul de Arte "Corneliu Baba"- Bistrita, Uniunea Artistilor Plastici - Filiala Bistrita-Nasaud, Muzeul de Arta Comparata-Sangeorz Bai.

          Pe parcursul celor sase zile de tabara activitatile se vor desfasura in ateliere de creatie in care se vor aborda notiuni privind teoria culorilor, culorile complementare, spectrul culorilor, diferentierea tehnicilor de lucru in acuarela, tempera sau ulei, precum si tehnici de modelaj al lutului, cu exemple practice. Aceste activitati ii vor ajuta pe tinerii participanti sa-si faca o viziune asupra valorilor culturale si traditionale ale Romaniei.Tinerii isi vor petrece o zi in natura prin organizarea unui traseu montan in care sa descopere frumusetile locului imbinate cu activitatea recreativa in mediul natural.

          Deschiderea oficiala a taberei va avea loc in data de 23.08.2011 in Centrul de Agrement Sangeorz-Bai, str.Lalelelor nr.9, la ora 17:00.

  Cu aceasta ocazie invitam mass-media interesata sa participe la acest eveniment.

 

           Cu stima,

 

                                                                           Director executiv,

                                                                   Prof. Raoul Stefan Zanca

 

0 comentarii2982 vizualizări22 august 2011
rss 2.0
rss 2.0