Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Miercuri 01 Aprilie 2020 - 5238 vizitatori azi
Fii voluntar!

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita-Nasaud, in parteneriat cu Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic si de Vanatoare Bistrita-Nasaud, Asociatia Tasuleasa Social Bistrita, Asociatia Ascendent, Asociatia Impact, Asociatia Moralia pentru Romania, Primaria Municipiului Bistrita, Inspectoratul Scolar Judetean Bistrita-Nasaud, Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Bistrita-Nasaud, Consiliul Local al Tinerilor  Bistrita si Centrul Comunitar pentru Tineret marcheaza Anul European al Voluntariatului. Astfel, in data de 29.09.2011, ora 12:00, in sala de sedinte a DJST BN str. Parcului nr.1 se va desfasura simpozionul "Fii voluntar!" unde se vor discuta aspecte privind dezvoltarea activitatilor de voluntariat in randul tinerilor, mai exact atragerea unui numar mai mare de tineri in actiuni de voluntariat.

          Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita-Nasaud a invitat institutiile publice si ONGT-urile sa isi promoveze activitatile de voluntariat proprii precum si modalitatile de atragere de noi voluntari. De asemenea invitam mass-media si pe toti cei interesati sa participe la acest simpozion.

 

 

                                                                   Director executiv,

                                                              Prof. Raoul Stefan Zanca

 

1 comentariu1897 vizualizări22 septembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0