Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Miercuri 01 Aprilie 2020 - 4640 vizitatori azi
"Tineri prin labirint" la a VI-a editie.

Mult asteptata intrecere pe echipe a ajuns la cea de-a VI-a editie. Editia din acest an se desfasora in perioada 14-16 octombrie 2011. Pe parcursul celor trei zile  echipele de tineri vor avea de trecut  printr-o serie de probe in urma carora vor acumula puncte. In final, echipa cu cel mai mare punctaj va fi desemnata castigatoare.

Echipele vor fi formate din 12-15 persoane (mimim 5 fete si 5 baieti) cu varsta cuprinsa intre 14 si 35 de ani. In premiera, in componenta echipei trebuie sa se regaseasca si un profesor cu varsta pana in 35 ani.  Fiecare echipa va avea un nume si isi va desemna un capitan.

Incercarile Labirintului vor fi variate, de la concursuri  sportive, de creativitate, inteligenta si aptitudini, pana la   jocuri marunte. Printre probe se vor numara cele de dans, karaoke, streetball, fotbal, bowling, tenis de masa, atletism, etc.

            Actiunea urmareste sa dezvolte tinerilor participanti capacitatea de a lucra in echipa, de a se organiza si totodata de a-si asuma anumite sarcini spre a le putea duce la indeplinire.

            Marele premiu va consta intr-un week-end la Centrul de Agrement Sangeorz Bai si multe alte premii surpriza .

            La cea de a V-a  editie organizata in 2010 s-au inscris 34 de echipe, participand efectiv la concurs 33 de echipe.

Organizatorul concursului "Tineri prin labirint" este Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita-Nasaud. Partenerii evenimentului sunt: Clubul Sportiv Municipal Bistrita, Colegiul National Liviu Rebreanu, RCB Electro-97 -Baza sportiva Alex, Moonlight Club, CPECA BN, Tourmont King, Pizzeria Tonight, Asociatia Judeteana Sportul pentru Toti Bistrita Nasaud.

Parteneri media: Bistritanews, CityNews.ro, Bistritaonline, Sportul Bistritean, Bistrita 24, Transilvania NewsTV.ro, AS-TV, TV Bistrita, Realitatea de Bistrita, Obsevator BN, DirectTV, Gazeta Bistritei, Kiss Fm,  Bistriteanul.ro, Radio Somes.

Tinerii interesati sunt asteptati la sediul Compartimentului de Tineret din cadrul DJST BN, Str.Vasile Conta nr.1 - in incinta Salii Polivalente, etaj I (tel. 0745.303226 sau 0745.883569 ) pentru a se inscrie, pana cel tarziu miercuri 12 octombrie la ora 15ºº.

            Va dorim succes !

                                                                                           Director executiv,

                                                                                      Prof. Raoul Stefan Zanca

 

2 commentarii2100 vizualizări04 octombrie 2011
rss 2.0
rss 2.0