Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Sambata 04 Iulie 2020 - 5288 vizitatori azi
Targul "Antreprenor Junior" la a doua editie.

In seria activitatilor menite sa dezvolte competentele antreprenoriale in randul copiilor si tinerilor, Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, prin Centrul Europe Direct Bistrita, impreuna cu Centrul Europe Direct pentru Transilvania de Nord si Centrul Europe Direct Maramures organizeaza sambata, 1 octombrie 2011 Targul "Antreprenor Junior", editia a II-a - eveniment caritabil la care sunt asteptati sa participe in calitate de vizitatori toti cetatenii municipiului Bistrita care doresc sa incurajeze exercitarea voluntariatului si dezvoltarea competentelor antreprenoriale la varste timpurii.

Targul "Antreprenor Junior", editia a doua, face parte din  evenimentul "Zilele Antreprenor Junior", care mai include sesiuni de instruire, aplicatii si schimburi de bune practici in domeniul voluntariatului si antreprenoriatului. Obiectivul "Zilelor Antreprenor Junior" este dezvoltarea competentelor antreprenoriale si incurajarea dialogului si impatasirii de bune practici in domeniul antreprenorial, in randul copiilor si tinerilor. In acelasi timp, evenimentul, dedicat Anului European 2011 al Voluntariatului, isi propune sa sensibilizeze cetatenii cu privire la importanta voluntariatului in exercitarea cetateniei active si responsabile.  

Actiunea este organizata in parteneriat cu Centrul Europe Direct pentru Transilvania de Nord si Centrul Europe Direct Maramures. Vor fi prezenti elevi din toate cele trei judete ale Regiunii de Nord Vest (Cluj, Maramures si Bistrita-Nasaud),  

Targul se desfasoara in Zona Pietonala "Liviu Rebreanu" din Bistrita si are un caracter caritabil. Produsele propuse de elevi sunt realizate chiar de ei si vor fi oferite la preturi incredibile. In acelasi timp, vor fi organizate concursuri diverse, demonstratii sportive, coordonate de Complexul Sportiv Schreiner, ateliere pentru dezvoltarea abilitatilor practice (fotografie, confectionare de podoabe), picturi pe fata. Toate fondurile stranse vor fi donate Asociatiei "Ascendent" Bistrita, laureata a ultimei editii a Galei Multiplicatorilor de Informatie Europeana din Regiunea de Nord-Vest, pentru programe destinate tinerilor.

Invitam cetatenii Municipiului Bistrita la un exercitiu de voluntariat si incurajare a tinerilor si a dezvoltarii abilitatilor acestora.  

 

 

 

Reamintim cetatenilor ca pot beneficia de informatii, consiliere si raspunsuri la intrebari despre Uniunea Europeana, prin intermediul Centrului de informare europeana Europe Direct Bistrita - vocea Comisiei Europene la nevoia de informare a cetatenilor judetului Bistrita-Nasaud. Contact: Monica Muresan - Coordonator, Elena-Maria Barbos - Consilier de comunicare, Bistrita, Str. P. Ispirescu, nr. 15A, tel./fax: 0263-210039, e-mail: europedirect@cciabn.ro, www.europedirectbistrita.ro

2 commentarii2534 vizualizări07 octombrie 2011
rss 2.0
rss 2.0