Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Vineri 03 Aprilie 2020 - 14934 vizitatori azi
"Tineri prin labirint" la a V-a editie

Cea mai indragita provocare adresata tinerilor a ajuns la cea de a  V-a editie. Tineri prin labirint este un concurs interactiv pe echipe. Editia din acest an se desfasora in perioada 15-17 octombrie 2010. Pe parcursul celor trei zile echipele de tineri vor avea de trecut  printr-o serie de probe in urma carora vor acumula puncte. In final, echipa cu cel mai mare punctaj va fi desemnata castigatoare.

Echipele vor fi formate din 12-15 persoane ( mimim 5 fete si 5 baieti) cu varsta cuprinsa intre 14 si 35 de ani. Fiecare echipa va avea un nume si isi va desemna un capitan.

Incercarile Labirintului vor fi variate de la concursuri  sportive, de creativitate, inteligenta si aptitudini, pana la   jocuri marunte. Printre probe se vor numara cele de dans, karaoke, streetball, fotbal, bowling,tenis de masa etc.

            Actiunea urmareste sa dezvolte tinerilor participanti capacitatea de a lucra in echipa, de a se organiza si totodata de a-si asuma anumite sarcini spre a le putea duce la indeplinire.

            Marele premiu va consta intr-un week-end la Centrul de Agrement Sangeorz Bai si multe alte premii surpriza .

            La cea de a IV-a  editie organizata in 2009 s-au inscris 20 de echipe.

Organizatorul concursului Tineri prin labirint este Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita-Nasaud. Partenerii evenimentului sunt :Asociatia Judeteana Sportul pentru Toti Bistrita Nasaud, Colegiul National Liviu Rebreanu, Club Sportiv Municipal Bistrita, Moonlight Club, CPECA BN, ,Tourmont King, Asociatia Tonight Sangeorz-Bai, Pizzeria Tonight.

Parteneri media: AS-TV Bistrita, Kiss Fm, CityNews.ro, Bistriteanul .ro, Cotidianul Rasunetul, BistritaNews, Radio Somes.

Tinerii interesati sunt asteptati la sediul DJST BN, B-dul Independentei. Nr 9 (tel 0263/233560) pentru a se inscrie, pana cel tarziu miercuri 13 octombrie la ora 15.

            Va dorim succes !

 

 

                                                                                          Director executiv,

                                                                                       Raoul Stefan Zanca

0 comentarii2233 vizualizări04 octombrie 2010
rss 2.0
rss 2.0