Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Miercuri 01 Aprilie 2020 - 4474 vizitatori azi
Sute de tineri au participat vineri seara la Balul Bobocilor 2011 de la C.N. Andrei Muresanu din Bistrita. (75 de poze)

Restaurantul Terra din Bistrita a gazduit vineri intalnirea celor 9 clase a 9-a cu "boboci" de la C.N. Andrei Muresanu Bistrita alaturi de clasele a 10-a de la acelasi colegiu de prestigiu din municipiu. In total la Balul Bobocilor 2011 de la CNAM au participat aproape 500 de tineri liceeni alaturi de majoritatea profesorilor care se ocupa de educatia si instruirea lor, profesori ce se constituie intr-o elita a invatamantului din Bistrita-Nasaud.

Manifestarea a inceput vineri dupa-masa in jurul orelor 16.00, odata cu primirea bobocilor din clasele a 9-a si s-a desfasurat pana in jurul orelor 23.00 din aceiasi zi, fiind deschisa de directorul adjunct Eniko Gal Pavaluc si directorul educativ Ioana Ardelean. Tinerii liceeni au avut parte de un program artistic bogat, prezentat de elevii Octavia Andronesi si Mihai Saisuc, cu reprezentatii ale trupei de dans "In Action" si a formatiei de dansuri populare a CNAM. Senzatia serii a constituit-o concursul de Miss si Mister Boboc 2011 la care s-au inscris cate o pereche din fiecare clasa de "boboci". Concursul a constat din probele: prezentare si abilitati oratorice, proba de indemanare pentru fete si tinta si precizie la Darts pentru baieti, iar ultima proba a constat in dans-perechi pe diverse stiluri de muzica. Inaintea desemnarii castigatorilor, toti participantii la Balul Bobocilor au participat la o tombola cu premii substantiale ce au constat in produse cosmetice, sedinte de intretinere sau carduri valorice de la diverse magazine cu produse pentru tineret din municipiu. Dupa incheierea tuturor probelor si jurizare, titlul de Miss Boboc i-a revenit elevei Francesca Rus din clasa a 9-a E iar titlul de Mister Boboc a fost castigat de catre Alexandru Campean din clasa a 9-a G.

Organizarea evenimentului a revenit in sarcina comitetelor de parinti, a Asociatiei Parintilor de la CNAM prin presedinta asociatiei-Ani Puica si elevilor si dirigintiilor din clasele a 10-a. Pe parcursul serii, tinerii au fost serviti cu delicioase preparate culinare realizate in bucataria proprie a restaurantului Terra, cu dulciuri si sucuri racoritoare precum si diverse mini-produse de patiserie. Tinerii s-au relaxat pe muzica unui renumit DJ local care a reusit sa imbine armonios gusturile muzicale ale elevilor cu preferintele din domeniu ale cadrelor didactice care au iesit la dans, in special doamnele diriginte-dirigintii cu propriile clase. Manifestarea a fost una reusita, de tinuta fara incidente desi prevenitv in zona au fost echipaje ale politiei locale, jandarmeriei dar si politiei municipiului care au raspuns "present" solicitarii conducerii asociatiei de parinti de la CNAM de a fi in zona pentru orice eventualitate. Seara s-a incheiat intr-o atmosfera destinsa, relaxata, atat profesorii cat si elevii declarandu-se fericiti si multumiti ca au participat la Balul Bobocilor 2011 de la Colegiu National Andrei Muresanu din Bistrita.

 

Marius Chiuzan.

2 commentarii4690 vizualizări05 noiembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0