Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Miercuri 01 Aprilie 2020 - 5138 vizitatori azi
Vis de iarna.

 Dragi copii, parinti si bunici, va invitam la spectacolul "Vis de iarna'', ce se va desfasura simbata, 10 decembrie, de la ora 18, la Sala Polivalenta. V-am pregatit un spectacol de vis. Fulgi si spiridusi, stelute si clopotei, braduti si... si nu va spunem mai multe pentru ca ne face placere sa punem la cale tot soiul de surprize.  Intrarea e gratuita pentru toti cei care pot visa frumos !

Iubind sincer copiii, urmarindu-i cum cresc si stiind sa valorizam potentialul si timpul lor liber, am dezvoltat SCENICA CLUB - un cadru elegant si prietenos pentru dezvoltare artistica, fizica si emotionala, cu specialisti in dans, teatru, muzica, pictura, creatie literara si psihopedagogie. Asadar, va invitam sa ne vedeti si sa discutam despre maniera in care eliberam spiritul artistic, descoperim talente, sustinem miscarea, avem grija de emotii, educam limbajul si gesturile, dezvoltam creativitatea, ne relaxam, ne distram, facem sport, legam prietenii si ii impresionam pe ceilalti la spectacole, concursuri, turnee si festivaluri. Facem toate acestea posibile prin cursuri de dans, teatru, lectii de pian si grupuri vocal-instrumentale, ateliere de pictura si creatie literara.

Ne-am propus sa transformam in dans, teatru, muzica, imagine si carte interesele si visele copiilor, adolescentilor si tinerilor. Si pentru ca cei mici sa se bucure de parinti relaxati si veseli, va invitam si pe dumneavoastra la club.

Suntem SCENICA. Deschidem orizonturi. Cucerim. Impresionam. Cultivam timpul liber.

Va asteptam!

 

Echipa SCENICA

 

0 comentarii1939 vizualizări08 decembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0