Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Marti 26 Mai 2020 - 4980 vizitatori azi
Resurse Tineret premiat la Gala DJST.

Autoritatea Nationala pentru sport si Tineret prin Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita-Nasaud a organizat marti, 20 dec. 2011 la sala Polivalenta din Bistrita  GALA a premiilor Directiei Judetene pentru Sport si Tineret.

In prezenta unui public numeros, au fost premiati sportivii care au obtinut rezultate de exceptie in anul 2011, primarii care au sustinut sportul si tineretul la nivel judetean, cat si ONG care s-au remarcat in comunitatea judeteana.

Asociatiei Resurse Tineret i-a fost acordata diploma si cupa de ONG evidentiat in anul 2011. Premiul a fost inmanat de catre d-na Daria Vasilichi - Compartimentul tineret si dl. Raoul Stefan ZANCA, director executiv al DJST Bistrita-Nasaud.

Resurse Tineret multumeste pentru aprecieri si totodata constientizeaza ca anul 2012 va veni cu noi provocari pe care le vom aborda in mod responsabil si vizionar, incurajand initiativele tinerilor si stimuland creativitatea.0 comentarii2296 vizualizări23 decembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0