Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Sambata 04 Iulie 2020 - 4946 vizitatori azi
Stryke-"Avertisment"-"Vocea din capul meu"

Dupa cum transmite si titlul piesei "Vocea din capul meu" - sunt niste stari din diferite zile, stari in care Stryke e putin cam satul de toate, dar undeva in capul lui sunt vorbe foarte pozitive care il indeamna sa "alerge" dupa ce isi doreste sa atinga cu un simplu vis.

Piesa este extrasa de pe mixtape-ul "Vise Contratimp" care contine 7 track-uri cu tot cu "intro" si "outro", pe langa aceste track-uri mixtape-ul mai contine " Am ales sa cred"- o piesa destul de pozitiva, "Nimic nu e de ajuns" - o piesa care transmite starile de deconectare in wekendurile de pescuit , "Azi" - e o piesa foarte simpla in  care Stryke transmite ca azi e totul okey, azi e fara stres ...  "Contratimp" - e o piesa care transmite ca trebuie sa le faci pe toate contratimp, trebuie sa le imparti incat sa le faci pe toate intr-o zi.

Avand in vedere ca piesa "Vocea din capul meu" se bucura de videoclip e o piesa mult mai speciala decat celelalte de pe mixtape, videoclip a fost realizat de Stryke atat regia videoclipului cat si montajul acestuia.

"Vocea din capul meu" nu e singurul videoclip semnat Stryke, de pe albumul "Contraziceri" se bucura 2 piese de videoclipuri "Un loc sigur" in colaborare cu Oanna si "Vreau sa visez" tot in colaborare cu Oanna, acestea pot fi vizionate pe www.avertisment.blogspot.com.

Anul 2011 a fost un an destul de bun pentru Stryke cu 2 albume puse la download "Contraziceri " si "Vise Contratimp".

Din surse sigure va spunem ca la inceputul anului 2012 o sa mai apara un nou videoclip semnat Stryke , piesa fiind aproape terminata mai urmeaza sa filmeze videoclipul si sa ne anunte cand isi va face aparitia. Si probabil o sa auzim si ceva piese cu trupa , din care face parte Stryke anume "Avertisment".

 

 

Videoclipul se poate vedea aici - http://www.youtube.com/embed/6o2jnXAF4jI

5 commentarii2261 vizualizări29 decembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0