Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Sambata 04 Iulie 2020 - 4648 vizitatori azi
Cupa Liceelor la Streetdance.

In 25 februarie se va desfasura competitia  Cupa Liceelor la Streetdance editia 4,  etapa judeteana Bistrita - Nasaud. LOCATIA: SALA POLIVALENTA, BISTRITA

Editia a IV-a a Cupei Liceelor la Street Dance, etapa judeteana Bistrita - Nasaud, provoaca si anul acesta tinerii liceeni sa urce pe scena si sa se intreaca in cadrul celei mai mari competitii de street dance a anului.

Cupa Liceelor la Street Dance - este un concurs de street dance intre licee, desemnand in fiecare an liceele campioane la dans in Romania. Cupa se bucura de o mare popularitate in randul liceenilor, antrenandu-i intr-o activitate extrascolara benefica dezvoltarii lor, atat pe plan fizic, cat si pe plan mental.

6 licee, 250 de participanti, 1.500 de spectatori, 3 ore de competitie si distractie si premii in valoare de 1000 de euro sunt ingredientele de succes folosite in comeptitia anului 2011 din Bistrita!

Important! Anul acesta la Bistrita se va organiza si sectiunea "ALTE JUDETE", unde vor putea participa liceele care  apartin de un judet apropiat, in care nu se desfasoara o etapa locala.

 Detaliile le gasiti aici : http://streetdancebistrita.ro/clsd

 

 

 

Dora Incert- Project Manager 
In Action, Bistrita Tel: 0756.956.774
E-mail: dora@streetdancebistrita.ro
www.streetdancebistrita.ro
3 commentarii2093 vizualizări18 ianuarie 2012
rss 2.0
rss 2.0