Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Miercuri 01 Aprilie 2020 - 2766 vizitatori azi
De ce voluntariat?

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita Nasaud  deruleaza in perioada 03.04-10.05.2012 proiectul "De ce voluntariat?", proiect adresat tinerilor cu varsta cuprinsa intre 14 si 35 ani, care doresc sa desfasoare activitati de volunatiat in cadrul DJST BN.

Finalitatea proiectul este de a gasi un numar de 15 tineri care sa doresc sa isi valorifice si dezvolte cunostintele sau abilitatile, sa contribuie la prevenirea sau solutionarea unor probleme a comunitatii si pot sustine o cauza in care cred,  ca voluntari ai directiei.

Doritorii trebuie sa se adreseze fie direct la sediul DJST BN, str. Parcului nr.1, Compartimentul de Tineret, fie directorilor educativi din cadrul unitatilor de invatamant unde sunt elevi, pentru a completa un chestionar pe tema de voluntariat (fisa de inscriere), iar cele mai bine argumentate se vor selecta.

 

 

 

                    Cu stima,

                                                                          Director executiv,

                                                                    Prof.Stefan Raoul Zanca

 

 

0 comentarii1841 vizualizări06 aprilie 2012
rss 2.0
rss 2.0