Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Miercuri 01 Aprilie 2020 - 2256 vizitatori azi
Ziua Internationala a Dansului marcata la Bistrita.

In Action Street Dance Bistrita va invita duminica 29 aprilie de la ora 16:00 pe pietonalul Liviu Rebreanu din Bistrita, sa serbam impreuna Ziua Internationala a Dansului. Si cum altfel putem marca acest eveniment la noi in oras mai bine decat printr-un moment plin de energie la care se anunta peste 100 de participanti ce vor misca la propriu pavajul din centrul orasului. Strange-ti prietenii si vino alaturi de noi si de invitatii nostri sa marcam acest moment si sa depanam povesti in pasi de dans in cea mai energica duminica a primaverii din Bistrita la Ziua Internationala a Dansului. Asculta muzica, simte ritmul si intra in actiune! Fii trup si suflet in ceea ce inseamna a duce mai departe cultura urbana!

Toti bistritenii care doresc sa participe la flashmob-ul care va deschide actiunea dedicata zilei internationale a dansului pot invata coregrafia de pe site-ul www.streetdancebistrita.ro

 

Paul IONELE
coordonator imagine/tehnic
tel: 0741221500/0743418567
mail: contact@streetdancebistrita.ro
www.streetdancebistrita.ro
 
0 comentarii1960 vizualizări25 aprilie 2012
rss 2.0
rss 2.0