Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Sambata 04 Iulie 2020 - 5186 vizitatori azi
Creeaza, daruieste si esti mai fericit!

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita Nasaud a organizat concursul "Creeaza, daruieste si esti mai fericit!" care a marcat sfintele Sarbatori Pascale, prin crearea unor ornamente de catre echipele inscrise in concurs: o echipa de la Colegiul National Liviu Rebreanu, o echipa de la Grup Scolar Sanitar, o echipa de la Liceul de Arte Plastice Corneliu Baba, trei echipe de la Colegiul Tehnic INFOEL, doua echipe de la Liceul cu Program Sportiv Bistrita, o echipa de la Fundatia Inocentii si o echipa de la Asociatia Impact Bistrita.

Echipele au fost coordonate, de catre cadre didactice, presedinti de ONGT si asistenti sociali.

Activitatea a avut un impact foarte mare asupra celor care au participat indirect, exprimandu-si dorinta de a-si achizitiona multe dintre ornamentele realizate. Acest lucru nu a fost posibil, acestea fiind donate azilului de batrani din Bistrita, impreuna cu cozonacii din partea DJST BN.

O parte din participantii la actiune impreuna cu reprezentantii DJST BN au fost prezenti la azilul de batrani. Ornamentele si cozonacii au fost distribuite din camera in camera, discutandu-se cu batranii, participantii fiind impresionati de povestile acestora.

                                             Director executiv,

                                                                    prof. Raoul Stefan Zanca.

0 comentarii2506 vizualizări26 aprilie 2012
rss 2.0
rss 2.0