Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Sambata 04 Iulie 2020 - 5514 vizitatori azi
2 Mai - Ziua Tineretului(25 de poze)

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita Nasaud  a marcat Ziua Tineretului  atat prin activitati recreative si de divertisment cat si prin concursuri individuale, pe perechi sau pe echipe. La acest proiect au participat un numar de 117 tineri de la : Liceul de Arte Plastice " Corneliu Baba", Liceul cu Program Sportiv, Grup Scolar Forestier si Grup Scolar Sanitar, Colegiul Tehnic " INFOEL" Bistrita. Timp de 30 de minute participantii au ales la ce tip de activitate doresc sa participe, si anume:

  1. Concurs de desene pe asfalt cu tema : " Ziua Tineretului". S-au inscris 25 participanti, castigatoare fiind o echipa formata din 5 elevi de la Liceul de Arte Plastice " Corneliu Baba".

2. Stiu ca am plamani buni, sunt primul care umflu un balon! S-au inscris 5 participanti, castigator fiind Magda Emanuel de la Grup Scolar Sanitar.

3. Jocul insulei.   S-au inscris 20 participanti, castigator fiind Arseni Danut de la Colegiul Tehnic " INFOEL".

4. Activitatea " Lider in echipa mea".  S-au inscris 10 participanti, castigatoare fiind echipa formata din Balint Alexandru si Branduse Marius de la Liceul cu Program Sportiv.

5. Concurs cu raspuns fulger la intrebari din diferite domenii. S-au inscris 12 participanti castigator fiind  Arseni Danut de la Colegiul Tehnic " INFOEL".

6. Jocuri de energizare.  Nu au fost participanti

7. Jocuri de cunoastere.   S-au inscris 20 participanti, castigatoare fiind Dragan Claudia de la Grup Scolar Sanitar Bistrita.

            Toti castigatorii au primit carti, CD si pixuri.

            Un numar foarte mic de tineri au vrut sa fie doar spectatori, neparticipand efectiv la una din activitatile descrise mai sus.

 

 

 

                                                                                          Director executiv,

                                                                                     Prof. Stefan Raoul Zanca

0 comentarii3157 vizualizări03 mai 2012
rss 2.0
rss 2.0