Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Miercuri 01 Aprilie 2020 - 2572 vizitatori azi
De ce voluntariat?

In perioada 03.04-10.05.2012 Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita Nasaud  a desfasurat proiectul "De ce voluntariat?", proiect adresat tinerilor cu varsta cuprinsa intre 14 si 35 ani care doresc sa desfasoare activitati de volunatiat in cadrul DJST BN. La acest proiect s-au inscris un numar de 165 tineri, prin completare de chestionare (conform modelului anexat). Finalitatea proiectului initial a fost de a gasi un numar de 15 tineri voluntari. Deoarece  multi tineri au argumentat foarte bine intentia de a devenii voluntar ai DJST BN, comisia de selectie formata din prof. Matean Iuliana, Moldovan Diana - presedinte Asociatia Impact Bistrita si Gavrilas-Vasilichi Daria - inspector de specialitate in cadrul Compartimentului de Tineret al DJST BN, a acceptat un numar de 35 tineri  care doresc sa isi valorifice si dezvolte cunostintele sau abilitatile, sa contribuie la prevenirea sau solutionarea unor probleme ale comunitatii si care pot contribui la sustinerea unor cauze in care cred.

In acest sens au fost selectati 5 tineri de la Grup Scolar Agricol Bistrita, 4 tineri de la Colegiul Tehnic "INFOEL" Bistrita, 6 tineri de la Liceul cu Program Sportiv Bistrita, 3 tineri de la Colegiul National "Liviu Rebreanu" Bistrita, 5 tineri de la Grup Scolar Sanitar Bistrita, 4 tineri de la Liceul de Arte  Plastice "Corneliu Baba" Bistrita, 2 tineri de la Grup Scolar de Servicii Bistrita, 6 tineri de la Colegiul National " Andrei Muresanu" Bistrita.

 

          Director executiv,

                     Prof. Stefan Raoul Zanca.

 

 

 

 

 

 

De ce voluntariat ?

Tema acestui chestionar este Voluntariatul, iar obiectivul nostru este de a selectiona voluntari in activitatile pe care le desfasoara Directia Judeteana pentru Sport si Tineret  Bistrita Nasaud.

Numele si prenumele dvs. .......................................................................................................................

Unitatea de invatamant/clasa....................................................................................................................

Domiciliul stabil/Varsta: .........................................................................................................................

Numar de telefon/adresa de mail: ...........................................................................................................

1. Ati auzit despre existenta Directiei Judetene pentru Sport si Tineret ?       o DA      o NU

2. Daca raspunsul la prima intrebare este DA , va rugam sa ne precizati in ce context ati aflat de DJST BN ?

3. Ce intelegeti dvs. prin activitati de voluntariat ? 

4. Ati participat pana acum la actiuni de voluntariat ?  Daca da, puteti exemplifica ?

5.  Daca raspunsul la intrebarea precedenta este nu, care a fost motivul pentru care nu ati luat parte la activitati de voluntariat?

6.Sunteti dispusi sa va implicati in activitatile de voluntariat desfasurate de Directia Judetena pentru Sport si Tineret? Cum, in ce mod?

7. Auto-portret (cum se descrie persoana pe sine)     -max. 60 cuvinte.

8. Enumerati succesele, premiile, etc. deosebite obtinute   - max.40 cuvinte.

9. Studiu de caz: descrieti  cum  ati organiza  un concurs, in cadrul scolii, (alegeti dvs. tema concursului) pe echipe de cate 5 membrii.

Nota :Va rugam sa nu scrieti mai mult, textul care depaseste aceasta limita nu va fi punctat.


Va multumim!

 

                                                         

 

1 comentariu2037 vizualizări14 mai 2012
rss 2.0
rss 2.0