Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Miercuri 01 Aprilie 2020 - 3092 vizitatori azi
Tanar inteprinzator.

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita Nasaud in parteneriat cu Asociatia Impact Bistrita desfasoara proiectul "Tanar inteprinzator", proiect adresat tinerilor cu varsta cuprinsa intre 14 si 35 de ani, dornici sa creeze, sa inoveze, care sunt pregatiti sa desfasoare munca de exceptie si  care doresc sa-si ia soarta in propiile maini.

          DJST  BN prin proiectul propus vine in sprijinul lor printr-un curs de doua module a cate doua ore, unde se vor prezenta  atat oportunitatile cat si riscurile inceperii unei afaceri (personalitatea intreprinzatorului, formalitatile necesare infintarii unei firme, plan de afaceri, elemente de legislatie fiscala, surse de finantare, tehnici de marketing, etc.)

          Perioada de inscriere este 21-25.05.2012. Inscrierile se vor face pe baza unui CV si a unei scrisori de intentie care vor fi depuse de aplicant la sediul DJST BN, str.Parcului, nr. 1. (In scrisoarea de intentie se va motiva dorinta de participare la acest curs, se vor specifica argumentele care te recomanda sa participi la acest curs si se va prezenta pe scurt o idee de afaceri).

          Selectia si anuntarea castigatorilor va avea loc in data de 28.05.2012, iar in perioada 29-30.05.2012 se vor desfasura cele doua module ale cursului.

 

                                                       Director executiv,

                                                                    Prof. Stefan Raoul Zanca

2 commentarii2023 vizualizări16 mai 2012
rss 2.0
rss 2.0