Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Joi 09 Iulie 2020 - 18776 vizitatori azi
Europa prin ochii tinerilor

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita Nasaud  in parteneriat cu Asociatia Impact Bistrita desfasoara proiectul " Europa prin ochii tinerilor", proiect adresat tinerilor cu varsta cuprinsa intre 14 si 35 de ani.

          DJST  BN prin proiectul propus vine in sprijinul lor printr-un curs de doua module a cate doua ore, unde se vor prezenta modul de lucru european, principiile europene care trebuie aplicate in proiecte, procedurile si termenii de specialitate. Consideram ca  tinerii care vorbesc despre Uniune si principii au sperante si dorinte, dar, la randul lor, pot face parte pe viitor fie din randul potentialilor beneficiari, fie din randul celor care evalueaza proiectele europene.

        " Tu esti cel care traseaza viitorul, si asta te face expert in problema tranzitiei. Poti determina factorii de decizie europeni sa actioneze pentru ca tranzitia ta si a altora sa fie mai usoara si rapida, astfel incat niciunul dintre voi sa nu se piarda pe parcurs". In acest sens te asteptam sa ne fi partener la acest proiect prin inscrierea ta in perioada 24.07-06.09.2012 la sediul DJST BN, str.Parcului nr.1. Cele doua module ale cursului se vor desfasura in zilele de 07.09.2012 si 10.09.2012 incepand cu orele 14.30 in sala de sedinta a directiei.

 

 

 

                                                                              Director executiv,

                                                                             Constantin Florian

 

                                      

0 comentarii2212 vizualizări23 iulie 2012
rss 2.0
rss 2.0