Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Duminica 29 Martie 2020 - 13034 vizitatori azi
Regulament Concurs Machete " Casa traditionala romanesca"

Concursul este destinat tinerilor cu varsta cuprinsa intre 14-35 de ani. Acestia trebuie sa isi formeze o echipa formata din 3 pana la  5 persoane. Fiecare echipa va avea un nume si un capitan de echipa.

            Pentru inscriere la Concursul de Machete , fiecare capitan de echipa va trebui sa se prezinte la sediul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret, B-dul Independentei nr.9 , tel 0263/233560 , cu o lista a   membrilor echipei insotita de copii dupa actele de identitate a participantilor. Lista membrilor echipei va contine : numele echipei,   numele prenumele, unitatea de invatamant/ ONGT, CNP si semnatura  fiecarui membru al echipei , iar jos in coltul din stanga semnatura capitanului echipei.

            Inscrierile echipelor se vor face in intervalul 01-03 noiembrie  la sediul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret, B-dul Independentei nr.9, Compartiment Tineret.Tel 0263/233560.

            Tema concursului de machete " Casa traditionala romanesca" .

Pentru confectionarea machetei se vor folosi :

  • polistiren  expandat  - indiferent de grosime,
  • adezivi
  • vopsele
  • scobitori

Dimensiunile machetei : - nu vor depasi  :

  • latime 45 cm,
  • Lungime= 45 cm ,
  • Inaltime = 45 cm

Predarea machetelor se va face  pana in data de 4.11.2010. ora 12 la la sediul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret, B-dul Independentei nr.9.

La predare machetele vor fi insotite de cate o plansa care va include fotografii din diferite stadii ale procesului de fabricare ( asamblare ) a machetei precum si un eseu (o descriere a tipului casei traditionale romanesti realizate - zona din care provine, caracteristici, traditii etc.) .

            Vineri 05.11.2010 ora 16  la Galeriile UAP  va avea loc desfasurarea concursului efectiv: analiza machetelor, a plansei de prezentare si sustinerea eseului urmate de festivitatea de premiere.

Comisia de examinare va fi formata din 3 membri.

Criterii de punctaj: se vor da intre 1 si 5 puncte pentru :

Prezentare plansa poze ( 25%)

Sustinerea eseului (25%)

Analiza machetei realizate (50%)

            Criteriile de departajare vor fi la latitudinea juriului. Se va punea accent in evaluarea lucrarilor  pe  valoarea artististica a machetelor realizate, modalitatea de prezentare a plansei  si sustinerea eseului.

Primele 3 echipe castigatoare vor preda machetele organizatorilor; acestea vor fi expuse timp de o luna la Galeriile de Arta UAP. De asemenea primele 3 echipe clasate vor beneficia de un curs de dans latino-american cu instructori din Olanda - campioni europeni.

Cel mai bun eseu realizat va fi publicat  in presa locala.

Va asteapta si premii surpriza !

                                                                        Succes !

0 comentarii4081 vizualizări02 noiembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0