Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Miercuri 01 Aprilie 2020 - 3312 vizitatori azi
REUNIUNEA GRUPULUI TEHINC DE LUCRU PENTRU TINERI.

Vicepresedintele ANST, domnul Victor Ionescu, a reprezentat institutia la intalnirea Grupului Tehnic de Lucru pentru Tineri, care a avut loc la data de 5 septembrie. La lucrarile Grupului au mai luat parte reprezentanti ai Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Ministerului Sanatatii, Ministerului Afacerilor Europene, Camerei de Comert si Industrie, Agentiei de Implementare a Proiectelor pentru IMM-uri, Centrului National de Dezvoltare a Invatamantului Profesional si Tehnic si ai Consiliului Tinerilor dina Romania.

            Reuniunea, tinuta sub egida Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, prin Autoritatea de Management pentru Proigramul Operational Sectorial: Dezvoltarea Resurselor Umane, a fost organizata de Asociatia Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Romania, impreuna cu Organizatia de Tineret a Blocului National Sindical.

            Principalele puncte ale agendei de lucru au vizat aprobarea Regulamentului de Organizare si Functionare al GTLT, nominalizarile fiecarei organizatii, privind participarea in cadrul structurii si in scopul elaborarii Ghidului de Accesare a Fondurilor Structural Europene pe Tineret.

            Posibilitatea elaborarii de catre tineri Ghidului de Accesare a Fondurilor Structural Europene pe Tineret reprezinta un semn important al progresului inregistrat de institutiile statului in alinierea politicilor la nivelul european. Ne bucuram sa vedem ca subsidiaritatea se aplica, a declarat vicepresedintele ANST, Victor Ionescu.

 

BIROUL DE PRESA AL ANST 

0 comentarii2023 vizualizări10 septembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0