Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Marti 16 Aprilie 2024 - 14587
Strategii de educatie non-formala.

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita Nasaud in parteneriat cu Asociatia Impact Bistrita desfasoara proiectul " Strategii de educatie non-formala", proiect ce are ca scop dobandirea unei reprezentari corecte asupra articularii educatiei formale cu cea nonformala si este adresat consilierilor scolari si profesorilor diriginti cu varsta pana in 35 ani.

Se vor organiza dezbateri referitoare la conceperea si derularea activitatilor educative nonformale, ca modalitati esentiale si complementare de realizare a obiectivelor fixate prin programe de formare. Proiectul propus vizeaza doua categorii de beneficiari, consilierii scolari si profesorii diriginti ca beneficiari directi si elevii ca beneficiari indirecti.

In acest sens te asteptam sa ne fi partener la acest proiect prin inscrierea ta in perioada 09.10-29.10.2012 la  sediul DJST BN, str.Parcului, nr. 1. Dezbaterile vor avea loc in data de 30.10.2012 incepand cu orele 14.30 in sala de sedinta a Clubului Sportiv Municipal str.Parcului, nr. 1.

 Nota: Proiectele desfasurate prin DJST BN sunt adresate tinerilor cu varsta cuprinsa intre 14 si 35 ani !

 

Coordonator proiect,

         Inspector  Daria Gavrilas-Vasilichi

 

 

 

 

0 comentarii3885 vizualizări08 octombrie 2012




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0