Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Joi 09 Iulie 2020 - 18004 vizitatori azi
Miercuri ultima zi de inscriere la "Tineri prin labirint"

Hello, hello!!!!! NU UITATI!!!!.... INSCRIERILE LA CONCURSUL "TINERI PRIN LABIRINT" SUNT PANA MAINE (miercuri )LA ORA 15!!!!
VA ASTEPTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita-Nasaud in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean B-N, Club Sportiv Municipal Bistrita, Centrul de Prevenire Evaluare si Consiliere Antidrog BN, Asociatia Judeteana Sportul pentru Toti  B-N, Colegiul National "Liviu Rebreanu" Bistrita, Asociatia Impact Bistrita, ACF Gloria Bistrita si Pizzeria Tonight, organizeaza in perioada 12-14.10.2012 cea de a VII-a editie a proiectului "Tineri prin labirint". Acest proiect este unul de taditie constand intr-un concurs interactiv pe echipe, cu un mare impact in randul tinerilor din judet.

         Pe parcursul celor trei zile echipele de tineri vor avea de trecut  printr-o serie de probe in urma carora vor acumula puncte. In final, echipa cu cel mai mare punctaj va fi desemnata castigatoare.

Echipele vor fi formate din 12-15 persoane (mimim 5 fete si 5 baieti), cu varsta cuprinsa intre 14 si 35 de ani. Fiecare echipa va avea un nume si isi va desemna un capitan. Incercarile Labirintului vor fi variate, de la concursuri  sportive, de creativitate, inteligenta si aptitudini, pana la jocuri marunte. Printre probe se vor numara cele de dans, karaoke, streetball, fotbal, volei, tenis de masa, etc.

         Actiunea urmareste sa dezvolte tinerilor participanti capacitatea de a lucra in echipa, de a se organiza si totodata de a-si asuma anumite sarcini spre a le putea duce la indeplinire.

         Marele premiu va consta intr-un week-end la Centrul de Agrement Sangeorz Bai si multe alte premii surpriza .

         La cea de a VI-a  editie organizata in 2011 s-au inscris 22 de echipe, participand efectiv la concurs 21 de echipe.

Parteneri media: Sportul Bistritean, BistritaNews, Bistrita 24,Bistritaonline, CityNews.ro, Transilvania NewsTV.ro, Timp online, AS-TV, TV Bistrita, Realitatea de Bistrita, Obsevator BN, DirectTV, Gazeta Bistritei, Kiss FM,  Bistriteanul.ro, Radio Somes, etc.

Tinerii interesati sunt asteptati la sediul Directiei Judetene de Sport si Tineret BN, Str.Parcului, Nr.1 (tel. 0745303226 sau 0745883569) pentru a se inscrie incepand cu data de 01.10.2012 pana in data de 10.10.2012.

 

         Va dorim succes !

                      Coordonator proiect,

               inspector Gavrilas-Vasilichi Daria           

0 comentarii2296 vizualizări09 octombrie 2012
rss 2.0
rss 2.0