Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Miercuri 01 Aprilie 2020 - 3652 vizitatori azi
Lectura ... la Polivalenta.(15 poze)

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita Nasaud  desfasoara proiectul " Lectura este pentru minte ceea ce antrenamentul este pentru trup", proiect adresat tinerilor cu varsta cuprinsa intre 14 si 35 de ani. DJST BN prin acest proiect isi propune realizarea unei campanii de promovare a cititului in randul tinerilor cu precadere a literaturii sportive compusa din carti si reviste cu continut din diferite sporturi practicate in judet, tara si in lume.

Prin lecturarea acestui fond de carte ne dorim ca cititorii sa intre in contact cu fosti mari sportivi precum si actuali, facandu-se cunoscute atat  viata  cat si rezultatele sportive ale acestora, urmarindu-se astfel dezvoltarea dragostei fata de practicarea sportului.

De asemenea, dorim ca tinerii participanti sa-si descopere o  posibila inclinatie inspre un sport sau altul, devenind si ei la randul lor din cititori sportivi de performanta.

 In acest sens, beneficiind de o biblioteca si un fond documentar de cultura sportiva in cadrul DJST BN, invitam in zilele de 09.10.2012 si 17.10.2012 in incinta Salii Polivalente str.Vasile Conta nr.1, etaj I incepand cu orele 14.30  pe toti cei interesati si curiosi in a patrunde in mirifica lume a sportului.

 

  Coordonatori proiect,

Prof. Vasile Jimboreanu

Inspector  :  Daria Gavrilas-Vasilichi.

 

.

Foto - Marius Chiuzan, 09 oct. 2012.

0 comentarii2205 vizualizări11 octombrie 2012
rss 2.0
rss 2.0