Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Duminica 20 Iunie 2021 - 14587
Democratie, drepturile omului, stat de drept.

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita-Nasaud anunta ca, M.T.S. organizeaza concursul de arta vizuala pe tema "Democratie, drepturile omului, stat de drept" cu scopul de a promova viziunea generatiei tinere asupra acestui subiect. 

 Participantii vor avea varste cuprinse intre 14 si 35 de ani, iar lucrarile care vor alcatui expozitia tematica pot consta in afise, picturi, grafica, fotografii (in format 90 inaltime/70 latime, portret sau landscape).

 Lucrarile vor fi depuse la sediul M.T.S. sau trimise prin posta la adresa Vasile Conta nr. 16, sector 2, Bucuresti pana la data de 30 mai 2013.

 Selectia va avea loc luni, 3 iunie 2013, iar comisia va fi compusa din urmatorii membri: Secretarul de Stat pe activitati de tineret, Cristian Cosmin, un expert din cadrul Directiei Relatii Internationale, Relatia cu Parlamentul si Marketing si un consilier din cabinetul ministrului Tineretului si Sportului.

 Cele mai bune 2 lucrari vor fi expuse in cadrul unei expozitii temporare la Palatul ONU, Sala Drepturile Omului si Aliantei Civilizatiilor, organizata in marja celei de-a 23-a sesiuni a Consiliului Drepturilor Omului ce va avea loc in perioada 11-15 iunie 2013, Geneva, Elvetia.

 Pentru intrebari suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: comunicare@mts.ro.

.

In foto dir. DJST BN Constantin Florian -  din arhiva Marius Chiuzan.

 

 

 

 

 

 

0 comentarii2471 vizualizări23 mai 2013
rss 2.0
rss 2.0