Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Miercuri 01 Aprilie 2020 - 4958 vizitatori azi
Lectura este pentru minte ceea ce antrenamentul este pentru trup.

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita Nasaud  desfasoara proiectul "Lectura este pentru minte ceea ce antrenamentul este pentru trup", proiect adresat tinerilor cu varsta cuprinsa intre 14 si 35 de ani.

                   DJST BN prin acest proiect isi propune realizarea unei campanii de promovare a cititului in randul tinerilor. In acest sens, beneficind de o biblioteca si un fond documentar de cultura sportiva cu sala de lectura dorim ca impreuna cu institutiile publice care lucreaza cu tinerii,  ONGT-urile interesate si voluntari sa informam un numar cat mai mare de tineri despre numeroasele avantaje oferite de citit si de o viata intelectuala fata de o viata cu un orizont limitat, in ciuda opiniei generale ca viitorul este la un click distanta.

 Prin lecturarea acestui fond de carte ne dorim ca cititorii sa intre in contact cu fostii mari sportivi precum si actuali, facandu-se cunoscute atat  viata  cat si rezultatele sportive ale acestora urmarindu-se astfel dezvoltarea dragostei fata de practicarea sportului. Cu aceasta ocazie unii tineri participanti vor putea sa-si descopere o  posibila inclinatie inspre un sport sau altul, devenind si ei la randul lor din cititori, sportivi de performanta.

 De asemenea tot in cadrul acestui proiect se va organiza un concurs de creatie literara. Participantii vor trebui sa realizeze un eseu despre beneficiile  implicarii tinerilor in viata sportiva. Eseurile se vor preda pana in data de 04.10.2013 la sediul directiei, str. Parcului nr. 1.

  In acest sens invitam in zilele de 04.06.2013, 12.06.2013, 20.09.2013 si 27.09.2013 in incinta Salii Polivalente str.Vasile Conta nr.1, etaj I incepand cu orele 14.30  pe toti cei interesati si curiosi in a patrunde in mirifica lume a sportului. In data de 27.09.2013 se vor premia eseurie castigatoare.

 

Coordonatori proiect,

Prof. Vasile Jimboreanu

                                                                                     Inspector  :  Daria Gavrilas-Vasilichi.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2177 vizualizări24 mai 2013
rss 2.0
rss 2.0