Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Sambata 04 Iulie 2020 - 5500 vizitatori azi
Noul primar al Consiliului Local al Tinerilor bistriteni este Ioana Rosu.(25 de poze)

In cadrul unei ceremonii festive, in data de 19 iunie a avut loc predarea mandatului de primar, noului ales din partea Consiliului Local al Tinerilor in persoana domnisoarei Ioana Rosu, eleva in clasa a X-a D, de la Colegiul National "Andrei Muresanu" din Bistrita.

In cadrul aceleiasi ceremonii de la Primaria Municipiului Bistrita au depus juramantul de consilieri si noii membrii ai Consiliului Local al Tinerilor, structura care ii reprezinta la nivel orgazitional pe tinerii si elevii din municipiu.

Noul primar al tineriulor din Bistrita - Ioana Rosu a declarat ca va mentine o legatura permanenta cu forurile de conducere administrativa si scolara din municipiu pentru a-i putea reprezenta cat mai bine pe tineri si pentru a face ca doleantele lor sa fie auzite si indeplinite.

De asemenea, Ioana Rosu impreuna cu viceprimarul Alex Dreptate au prezentat proiectele noului consiliu pe durata 2013-2014. Acestea se refera la activitati antrenante pentru toti tinerii din municipiu, activitati sportive, legate de mediu, de arta culinara, premierea voluntariilor implicati in aceste actiuni cat si mentinerea vechiilor proiecte care sunt un real succes in randul tinerilor.

 

Marius Chiuzan.

0 comentarii2590 vizualizări20 iunie 2013
rss 2.0
rss 2.0