Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Tineret Miercuri 01 Aprilie 2020 - 5646 vizitatori azi
Vacanta activa cu Casa Ema.

Evenimentul a fost organizat de Primaria Bistrita iar Casa Ema a fost partener. S-au organizat demonstratii de Kangoo Jumps (instructor Dorina Retegan) si Tae-Bo (instructor Cristina Tirca), circuit de fitness - a fost duse aparate de la Casa EMA si antrenorii Paul Mocian si Mihai Pop au stat la dispozitia doritorilor - dar si demonstractii de inot, cu copii care inoata la Casa EMA si unii chiar fac parte din Clubul Sportiv Casa EMA.  

Sportivii au fost coordonati de instructorii de inot Gabi Biris, Alin Bresfelean, Anca Cozman, Marius Tonea si Alex Gabor. Dupa demonstratii s-a organizat un concurs de inot pe categorii de varste, la care au participat atat copiii veniti de la Casa EMA cat si cei prezenti la Strandul Codrisor (in numar destul de mic) dornici de competitive. Ulterior s-au organizat si 2 probe de jocuri acvatice distractive destinate echipelor formate din tinerii veniti la o zi de balaceala la strand. Ambele concursuri au fost premiate cu medalii, vouchere de intrare la Casa EMA si bandane cu Casa EMA.

0 comentarii2961 vizualizări20 august 2013
rss 2.0
rss 2.0