Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eco-Mediu Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Let s Do It, Bistrita Nasaud!

Pentru cel de-al patrulea an consecutiv, Agentia pentru Protectia Mediului Bistrita-Nasaud, alaturi de echipa "Let's Do It, Bistrita Nasaud!" ii invita pe toti locuitorii judetului sa ia parte la miscarea internationala de curatenie si sa arate ca le pasa de judetul lor. Dupa succesul primelor trei editii din 2010, 2011 si 2012, a sosit momentul unei noi provocari.

Let’s Do It, Romania! este cel mai amplu proiect realizat in Romania. El este initiat de ONG-urile de mediu in colaborare cu autoritatile locale, autoritatile centrale, operatorii de salubritate, colectorii, reciclatorii, trusturi media, firme de publicitate, persoane publice si presupune implicarea intr-un numar foarte mare a cetatenilor.

In judetul Bistrita- Nasaud actiunile principale se vor indrepta spre toate ariile protejate dar si spre malurile raurilor, podurilor rutiere si feroviare, lizierele padurilor si zonele de agrement din jurul oraselor sau a obiectivelor turistice cunoscute.

Agentia pentru Protectia Mediului  Bistrita-Nasaud se va alatura initiativei cu un numar de 34 de voluntari care vor igieniza malul stang al raului Bistrita, in zona dintre podul Jelnei si podul Budacului.

Invitam pe toti cei dispusi sa aduca o schimbare a locului in care traiesc, sa se implice in cel mai mare proiect social din Romania in data de 28 septembrie 2013.

 

 

Cu respect,

DIRECTOR EXECUTIV

hidrolog Stefan Ioachim Muresan 

 

Relatii Publice si IT, biol. Oana Stetco.  

 

1 comentariu2786 vizualizări24 septembrie 2013




rss 2.0
rss 2.0