Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eco-Mediu Joi 28 Martie 2024 - 14587
Elevii din BN invitati sa se inscrie in concursul de educatie ecologica "Scoala Zero Waste"

Castiga o tabla interactiva pentru scoala ta sau un laptop pentru tine! "Scoala Zero Waste" este un concurs national de educatie ecologica si colectare selectiva destinat tuturor scolilor din invatamantul primar si gimnazial din Romania. Perioada de desfasurare a competitiei este 22 Aprilie - 30 Mai. Premiile puse in concurs se ridica la peste 60.000 ron.

Pana la jumatatea perioadei de inscriere, s-au inscris scoli din 20 de judete si din Bucuresti.

Scolile din Judetul BN care doresc sa intre in competitia pentru marele premiu, reprezentat de o tabla interactiva, un videoproiector, un laptop si o imprimanta multifunctionala oferit de partenerul proiectului, Continental Corporation, se mai pot inscrie pana in data de 21 Martie - detalii despre procedura de inscriere -www.EcoStuff.ro

"Ne bucuram ca putem sprijini si anul acesta proiectul "Scoala Zero Waste", de aceasta data la nivel national. Este o initiativa foarte buna pentru a educa tinerii in legatura cu protectia mediului inconjurator, iar compania noastra sustine formarea tinerilor si actiunile care duc la un mediu viitor curat si sustenabil. Le dorim succes tuturor scolilor care se vor inscrie, dar si elevilor ambitiosi in cursa pentru premiile extrem de atractive si folositoare." Prof. dr. Christian von Albrichsfeld, director general Continental Automotive Romania si seful pe Cercetare si Dezvoltare Continental din Romania..

Cei mai silitori elevi vor putea castiga un laptop, o bicicleta, un aparat foto sau unul dintre cele 400 de alte mici premii si recompense. Vor fi acordate si cate doua mentiuni pentru cei mai harnici si implicati elevi din fiecare judet participant.

In plus profesorii coordonatori ai primelor trei scoli castigatoare in Concursul "Scoala Zero Waste" editia 2014 vor primi cate o tableta.

Organizatorii isi doresc sa rasplateasca eforturile cat mai multor elevi implicati in acest concurs. Pe aceasta cale invita toate companiile care doresc sa se implice si sa acorde premii speciale, indiferent de valoarea acestora si indiferent de judet sa ia legatura cu organizatorii la scoalazerowaste@ecostuff.ro.

 

 

Pentru mai multe informatii:

Email: scoalazerowaste@ecostuff.ro

Site: http://www.ecostuff.ro
Pagina de Facebook: http://www.facebook.com/scoalazerowaste

 

0 comentarii2877 vizualizări13 martie 2014




rss 2.0
rss 2.0