Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eco-Mediu Miercuri 15 Iulie 2020 - 15328 vizitatori azi
Saptamana Mobilitatii Europene la Agentia pentru Protectia Mediului Bistrita-Nasaud.

Agentia pentru Protectia Mediului Bistrita-Nasaud participa la promovarea  Saptamanii  Mobilitatii  Europene (European Mobility Week - EMW),  eveniment sustinut si  realizat de catre Comisia Europena, in perioada 16-22 Septembrie. Astfel, in perioada 18-19 septembrie 2014,la sediul institutiei vor avea loc o serie de actiuni educative la care vor participa elevii claselor a-IV-a ai Scolii Gimnaziale Avram Iancu din Municipiul Bistrita. 

Saptamana Europeana a Mobilitatii, cel mai mare eveniment dedicat mobilitatii sustenabile, este o campanie de promovare a mobilitatii urbane sustenabile, prin implementarea de politici publice corespunzatoare, la nivelul autoritatilor locale si prin incurajarea cetatenilor sa adopte pentru deplasarile urbane mijloace alternative  autoturismului.

Tema de anul acesta Strazile noastre, alegerea noastra" incurajeaza autoritatile publice locale si cetatenii care locuiesc in zone urbane  sa recurga la reproiectarea strazilor si spatiilor publice in favoarea oamenilor, sa-si creeze tipul de oras in care vor sa traiasca: strazi mai putin  aglomerate, mai putin zgomot, aer curat.

 

 Cu respect,

 DIRECTOR EXECUTIV

biolog-chimist Sever Ioan Roman

0 comentarii2660 vizualizări17 septembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0