Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eco-Mediu Miercuri 15 Iulie 2020 - 17484 vizitatori azi
APM Bistrita Nasaud: actiuni dedicate Saptamanii Mobilitatii Europene.

Pentru a marca Saptamana Mobilitatii Europene, Agentia pentru Protectia Mediului Bistrita-Nasaud, a organizat in zilele de 18, respectiv 19 septembrie 2014, la sediul institutiei, o campanie de educatie ecologica avand ca tema sloganul de anul acesta "Strazile noastre, alegerea noastra" .La actiune au participat 65 de elevii din 2 clase a-IV-a  ai Scolii Gimnaziale Avram Iancu din Municipiul Bistrita.

 Au avut loc   discutii interactive privind modalitatile durabile de deplasare in mediul urban, elevii fiind incurajati sa utilizeze mijloacele de transport nepoluante. Pentru a consolida  informatiile dobandite in urma discutiilor, elevii, impartiti pe grupe, au reprezentat  in imagini colorate orasul in care isi doresc sa traiasca.

          La final, toti elevii si cadrele didactice prezente au fost premiati pentru participare si au fost invitati sa participe impreuna cu familiile lor la turul orasului pe bicicleta, actiune organizata de Primaria Municipiului Bistrita in data de 22 septembrie, intre  orele 18-19.

 

 Cu respect,

 

 

DIRECTOR EXECUTIV

biolog-chimist Sever Ioan Roman.

0 comentarii2534 vizualizări19 septembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0