Eco-Mediu Joi 21 Iunie 2018 - 6368 vizitatori azi
Ora Patrulei de Reciclare.

Radio Gold FM va gazdui saptamanal, incepand de joi, 16 martie 2017, Ora Patrulei de Reciclare. In fiecare joi, la ora 12:00 vom ajuta ascultatorii sa descopere cum putem trai mai frumos si mai sanatos, avand grija de ceea ce este in jurul nostru. Vor afla cate beneficii le aduce un stil de viata in armonie cu natura - cum pot contribui la reducea poluarii si economisi cele mai valoroase resurse, cum pot sustine initiativele in domeniu si participa alaturi de activisti de mediu cunoscuti la campaniile pentru o viata mai buna.
In fiecare emisiune vom lansa un concurs cu premii si 3 idei "eco" - gesturi prietenoase cu natura, simple si usor de pus in practica in viata de zi cu zi.
Cititi mai mult pe site.

Radio Gold FM este singurul radio cu frecventa de mare putere, 96,9 FM, din Capitala. Programele sale pot fi receptionate in afara de Bucuresti si-n judetele Calarasi, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Ialomita, inclusiv in orasele Ploiesti, Giurgiu, Buzau si pe Valea Prahovei. Radio Gold FM se poate asculta live si online, radiogoldfm.ro.

 

Ada Lungu

PR Editor
Patrula de Reciclare
Mobil: 0720 361 628

0 comentarii5551 vizualizări17 martie 2017
rss 2.0
rss 2.0