Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eco-Mediu Miercuri 20 Februarie 2019 - 21306 vizitatori azi
Ti-am promis ca te tinem informat!

Pentru ca protectia mediului inconjurator este un subiect important! Ne sunteti parteneri de nadejde si trebuie sa fiti corect informati. Au avut loc multe schimbari la nivel legislativ in ultima perioada si e momentul sa actualizam parte din informatiile despre noi si despre proiectele Asociatiei noastre.

 In ultimii doi ani, noi, echipa Asociatiei Romane pentru Reciclare - RoRec, impreuna cu partenerii nostri, am reusit sa transformam colectarea deseurilor electrice intr-un proces simplu, gratuit si la indemana pentru toata lumea.
Alaturi de reteaua noastra de operatori locali autorizati si prin programele pe care le-am creat, oferim servicii gratuite, usor de accesat, pentru colectarea corecta a aparatelor electrice vechi sau stricate.
Si este important ca cetatenii sa stie ca pot apela aceste servicii.

 

Suna gratis la TelVerde0800 444 800 iar echipa SLC Bistrita-Nasaud te va contacta pentru a stabili detaliile preluarii gratuite a deseurilor electrice. Pentru persoane juridice se emit documentele necesare pentru casare.

Preluarea de la domiciliu, sediu de firma sau institutie este un serviciu disponibil doar pentru deseurile electrice grele sau voluminoase, care depasesc 30 kg. Pentru deseurile electrice mici, becuri si baterii, consulta harta interactiva a punctelor de colectare de mai jos.

 

 

 

0 comentarii1799 vizualizări13 mai 2018
rss 2.0
rss 2.0