Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eco-Mediu Marti 26 Martie 2019 - 5862 vizitatori azi
GREEN ENERGY.

Green Energy este un proiect implementat de Asociatia Creative Ideas of Youth People to Society care vrea sa puna in evidenta creativitatea cetatenilor bistriteni, in special tinerii, in gasirea metodelor eficiente de utilizarie a energiilor regenerabile in spatiul public. Proiectul vine ca o consultare publica pentru cetateni si ii implica direct in centralizarea unor pareri si opinii pentru posibilele viitoare proiecte care vor avea ca sursa energetica, energia regenerabila si care pot fi puse in practica pe raza municipiului.

Sub forma unui concurs de lucrari scrise tinerii sunt incurajati sa gaseasca metode practice de imbunatatire a energiei, plasarea de echipamente, accesorii acolo unde considera a fi utile pentru cetatenii bistriteni. Pe alta parte aceste metode pot fi dezbatute in grupul online  Young energy, creat special pentru acest proiect.

Activitatea principala se desfasurata sub forma unei campanii de informare privind eficienta si metodele alternative de energii regenerabile care se va desfasura in Parcul Municipal Central, duminica 3 iunie. Aici sunt asteptate toate persoanele care vor sa inteleaga mai bine cum sta treaba cu aceste energii verzi ecologice si foarte practice. Doritorii vor primii informatii direct de la un specialist in acest domeniu dar si materiale informale.

In urma acestei campanii de informare cetatenii vor putea lasa sugestii si pareri care vor fi centralizate sub forma unei scrisori de informare pentru Primaria Bistrita in care vor fi enumerate si exemplificate metode de bune practici identificate de cetateni.

Proiectul este coofinantat din bugetul Municipiului Bistrita prin programul anual de finantari nerambursabile 2018.

 

Detalii despre concurs si despre proiect

https://creativeideasbn.wordpress.com/  sau la e-mail: creativeideasbn@yahoo.ro

 

 

0 comentarii2653 vizualizări18 mai 2018
rss 2.0
rss 2.0