Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eco-Mediu Marti 18 Iunie 2019 - 16954 vizitatori azi
Patrula de Reciclare a deschis inscrierile in cea de-a VIII-a editie, "Editia Suporterilor".

Programul national de educatie de mediu Patrula de Reciclare a deschis inscrierile in cea de-a VIII-a editie, "Editia Suporterilor". Cadrele didactice din gradinite, scoli si licee de oriunde din tara sunt invitate sa isi inscrie unitatile de invatamant conform Regulamentului pe www.patruladereciclare.ro intre 1 si 19 octombrie 2018.

Editia precedenta a fost numita "Editia Campionilor" gratie performantelor exceptionale ale scolilor inscrise. In acest an scolar, "Campionii" din Patrulele de Reciclare isi continua activitatea si dedica editia Suporterilor - toti cetatenii, familiile, instutiile, firmele si organizatiile care vor trimite la reciclare aparate electrice vechi sau defecte si vor sustine astfel cauza copiilor si profesorilor voluntari

 Alteta Sa Regala Principesa Maria a Romaniei, sub al carei Inalt Patronaj se desfasoara programul, a incurajat Suporterii sa se implice, declarand: "Copiii si profesorii voluntari inscrisi in program ne-au invatat ca fiecare dintre noi creeaza lumea in care isi doreste sa traiasca si contribuie la sustenabilitatea resurselor Planetei. Asa cum a demonstrat succesul Editiei Campionilor, datoram acestor tineri faptul ca milioane de romani au inteles ca suntem responsabili pentru calitatea vietii noastre si au inceput sa actioneze in consecinta, in fiecare zi. [...]"

Editia a VIII-a a Patrulei de Reciclare debuteaza anul acesta intr-un mod inedit, ca parte dintr-un  proiect european lansat chiar acum, in luna octombrie 2018.

Aflati mai multe pe site!


 
Cu cele mai bune ganduri,

Ada Lungu

Editor PR
Patrula de Reciclare
Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec

Mobil: 0720 361 628
Fax: 021 232 71 81
www.rorec.ro
www.patruladereciclare.ro  
www.facebook.com/patruladereciclare 

0 comentarii2177 vizualizări01 octombrie 2018
rss 2.0
rss 2.0