Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eco-Mediu Marti 18 Iunie 2019 - 4356 vizitatori azi
SCHIMBARE IN MANAGEMENTUL REGIEI NATIONALE A PADURILOR - ROMSILVA.

Consiliul de Administratie al Regiei Nationale a Padurilor - Romsilva a aprobat joi, 4 octombrie, incetarea contractului demandat aldirectorului general al Romsilva, Dragos Ciprian Pahontu, si numirea provizorie, in functia de director general,a directorului Directiei Silvice Valcea, Gheorghe Mihailescu, caruia i s-au delegat atributiile de conducere executiva a Romsilva pentru o perioada de patru luni.

Absolvent al Facultatii de Silvicultura si Exploatari Forestiere din cadrul Universitatii "Transilvania" din Brasov in anul 1990, Gheorghe Mihailescu a activat in domeniul silviculturii ca inginer silvic timp de 21 de ani, in aceasta perioada ocupand functii de executie si conducere, iar in ultimii sase ani a condus Directia Silvica Valcea, structura teritoriala a Regiei Nationale a Padurilor - Romsilva.

Regia Nationala a Padurilor - Romsilva administreaza 3,14 milioane de hectare de paduri proprietatea publica a statului si 22 de parcuri nationale si naturale cu o suprafata de aproximativ 850 de mii de hectare.

 

  BIROUL DE PRESA AL REGIEI NATIONALE A PADURILOR - ROMSILVA

 

0 comentarii2296 vizualizări05 octombrie 2018
rss 2.0
rss 2.0