Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eco-Mediu Luni 10 August 2020 - 18714 vizitatori azi
ZIUA PORTILOR DESCHISE ORGANIZATA LA REGIA NATIONALA A PADURILOR - ROMSILVA.

Regia Nationala a Padurilor - Romsilva si-a deschis portile publicului larg printr-un eveniment de amploare, organizat marti, 11 iunie, la sediul central si la nivelul tuturor directiilor si ocoalelor silvice, administratiilor de parcuri nationale si naturale administrate de Romsilva si al hergheliilor de stat.

            La evenimentul gazduit de directorul general, Gheorghe Mihailescu si de personalul de la sediul central al Romsilva, au participat: Ioan Denes, ministrul apelor si padurilor, Alexandru Stanescu, presedintele Comisiei pentru agricultura, silvicultura, industrie alimentara si servicii specifice din Camera Deputatilor, Alexandru Lucian Curtu, decan al Facultatii de Silvicultura si Exploatari Forestiere de la Universitatea Transilvania din Brasov, Silviu Geana, presedintele Federatiei Sindicatelor din Silvicultura "Silva" si elevi si studenti curiosi si pasionati de natura.

            "Romsilva, o companie altfel decat o stiai!" a fost tema din acest an pentru Ziua Portilor Deschise, iar sediul Regiei a fost vizitat de peste 500 sute de bucuresteni, de toate varstele, printre care peste 200 de copii.

Echipa organizatorica din cadrul Romsilva le-a prezentat vizitatorilor, in special celor mici, intr-un mod atractiv si interactiv, sectiuni reprezentative din activitatile curente, pentru ca acestia sa cunoasca organizatia, produsele si serviciile, direct de la sursa.

Plimbarea cu trasura trasa de cai, caii expusi la padocul amenajat si fazanii au facut deliciul celor mici, iar cei mai mari au vizitat, insotiti de ghizi, padurea parc care inconjoara Regia, pepiniera in miniatura care prezinta drumul unei paduri de la samanta la maturitate, expozitia de flori si puieti ornamentali, standul cu miere marca proprie si, nu in ultimul rand targul cu produsele traditionale specifice comunitatilor locale de pe raza parcurilor nationale si naturale administrate de Romsilva.

            Grupurile de oaspeti au vizitat birourile de la sediul central al Regiei, sala de conferinte si Complexul hotelier Silva, iar in incheierea evenimentului, au participat la o tombola, castigatorii urmand sa efectueze un sejur in una din cabanele silvice ale Romsilva.

Regia Nationala a Padurilor - Romsilva administreaza 3,14 milioane de hectare proprietatea publica a statului, din care 80% sunt certificate la nivel international, 22 de parcuri nationale si naturale cu o suprafata cumulata de peste 850 de mii de hectare, precum si 12 herghelii de stat si patru depozite de armasari.

         

BIROUL DE PRESA AL REGIEI NATIONALE A PADURILOR - ROMSILVA

0 comentarii2898 vizualizări11 iunie 2019
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0