Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eco-Mediu Duminica 19 Ianuarie 2020 - 3496 vizitatori azi
Unic in Romania. Romsilva Bistrita confectioneaza si comercializeaza trasura tip fast-food.

Regia Nationala a Padurilor - Romsilva a lansat prin Directia Silvica Bistrita Nasaud un produs nou si unic pe piata din Romania - trasura tip fast-food, completand astfel oferta singurului atelier de confectionat trasuri si sanii din tara. Trasura tip fast-food se realizeaza in Atelierul de confectionat trasuri si sanii din cadrul Centrului de Valorificare a Produselor Padurii din municipiul Bistrita si se vinde la pretul de 30.000 lei. Se poate monta in spatii publice, poate fi tractata hipo sau auto si este dotata cu toate facilitatile pentru a fi autorizata sa circule pe drumurile publice.

In functie de solicitare, aceasta trasura poate ajunge la urmatoarele gabarite: 6 m lungime, 2,8 m latime si 2,8 m inaltime. Este confectionata din materiale reciclabile, este izolata termic si are toate dotarile necesare pentru scopul declarat.

Directorul General al Romsilva, Gheorghe Mihailescu: "Acest produs inedit arata ca Romsilva  se adapteaza la cerintele pietei actuale, diversificandu-si gama de produse si servicii oferite publicului larg. Desi am denumind-o generic <<trasura tip fast-food>>, aceasta isi poate schimba destinatia in florarie, librarie, magazin de suveniruri, cafenea, gelaterie sau cofetarie. Fiecare trasura se confectioneaza manual, cu multa atentie si migala, de oameni priceputi. Avem deja cereri din toata tara, chiar si de la Bucuresti, si incercam sa le onoram pe toate."

Directia Silvica Bistrita Nasaud realizeaza trasuri si sanii inca din anul 2004, cand a deschis atelierul pentru Herghelia Beclean. Atelierul confectioneaza anual peste 30 de modele din diverse categorii, noutatea fiind ca, din acest an, oferta este intregita cu trasura tip fast-food. Portofoliul de clienti cuprinde administratii publice locale, societati private sau diversi crescatori de cai, care ofera servicii de turism ecvestru si ecoturism.

Romsilva prospecteaza si posibilitatea extinderii peste hotare urmand a fi confectionate, in curand, trasuri unicat destinate comertului comunitar. Atelierul, confectioneaza la cerere si boxe pentru cai, indispensabile oricarui crescator profesionist de cai.

Pentru mai multe informatii despre trasura fast food si Atelierul de confectionat trasuri si sanii va puteti adresa Directiei Silvice Bistrita Nasaud office@bistrita.rosilva.ro.

  

BIROUL DE PRESA AL REGIEI NATIONALE A PADURILOR - ROMSILVA 

0 comentarii1750 vizualizări06 august 2019
rss 2.0
rss 2.0