Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eco-Mediu Luni 30 Martie 2020 - 14598 vizitatori azi
Programul National de plantat paduri "Padurea Mea" editia 2020.

Planteaza o padure cu scoala ta! Ai grija de ea! Castiga o participare gratuita in Tabara "Ranger Padurea Mea"! EcoStuff Romania da startul proiectului "Padurea mea" prin care doreste sa implice in principal copiii in actiuni de protectie a mediului prin plantari de copaci. Beneficiarii directi ai proiectului sunt chiar copiii implicati care daca parcurg toate etapele proiectului vor avea o padure "a lor". Copiii vor avea ocazia sa se plimbe prin paduri, sa culeaga seminte, sa le sadeasca, sa le ingrijeasca, iar ulterior sa se bucure de roadele muncii lor plantand puietii care vor da nastere unor noi paduri.

Padurea Mea este un proiect destinat pentru inceput tuturor elevilor din clasele V-VIII din Romania. Proiectul este sustinut de PROFI si mii de oameni buni care l-au votat in cadrul campaniei "Te costa 0 lei sa ajuti".

Implicandu-se si participand in cadrul proiectului Padurea Mea, copii vor invata sa foloseasca unelte, sa planteaze un copac sau pom, sa recunoasca si sa identifice diferite specii de copaci, plante sau insecte si cum sa manipuleze animale mici, fluturi, melci sau soparle. De asemenea isi vor dezvolta perseverenta, rabdarea si imaginatia, lucrul in echipa si responsabilitatea fata de mediu.

Perioada de desfasurare a proiectului incepe in 10 Februarie 2020 si continua cu anul scolar 2020-2021.

Incepand cu 27 Ianuarie si pana in 7 Februarie (doar doua saptamani), scolile si echipele de elevi interesate se pot inscrie in prima editie a acestui proiect care se anunta de durata.

Desfasurarea competitiei este simpla. Fiecare scoala interesata sa participe trebuie sa isi formeze o echipa de 5 elevi sub indrumarea unui cadru didactic. Aceasta echipa devine ambasadorul proiectului "Padurea Mea" in scoala pe care o reprezinta.

Cel mai important lucru pe care trebuie sa il faca aceasta echipa este sa organizeze o actiune de plantare de copaci in 21 Martie,  de Ziua Mondiala a Padurii sau in oricare alta zi din Luna Padurii, 15 Martie - 15 Aprilie.

Elevii si profesorii coordonatori din primele 10 echipe care reusesc sa organizeze cel mai bine aceasta actiune de plantare de copaci participa GRATUIT in TABARA organizata special pentru ei in 18-23 August 2020.

Detalii suplimentare despre procedura de inscriere si desfasurarea concursului pot fi gasite pe site-ul organizatorului, EcoStuff Romania - https://ecostuff.ro/padurea-mea/ sau pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ecostuff.romania/

PROFI

Prezenta cu peste 1200 de magazine in mai bine de 500 de localitati urbane si rurale, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografica si, prin cei 17000 de angajati ai sai, este totodata cel mai mare angajator din Romania.

 

 

Pentru mai multe informatii:

Email: PadureaMea@ecostuff.ro

Site: http://www.ecostuff.ro

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ecostuff.romania/

 

 

 

 

 

0 comentarii1743 vizualizări27 ianuarie 2020
rss 2.0
rss 2.0