Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eco-Mediu Luni 30 Martie 2020 - 14226 vizitatori azi
CENTRUL DE INFORMARE PRIVIND ACTIVITATEA OPERATORILOR ECONOMICI DIN ECONOMIA FORESTIERA.

ASOCIATIA FORESTIERILOR DIN ROMANIA - ASFOR anunta ca a infiintat un centru de informare in contextul situatiei medicale si economice pe care o traverseaza in prezent Romania. In acest sens:

  • Legat de strict de probleme ce tin de activitatea de exploatare si industrializare a lemnului sunt disponibile urmatoarele numere de telefon - 0212333705; 0212326333 -  pentru a anunta si actualiza in timp real situatia economica si medicala a firmei. Exemplele de bune practici in ceea ce priveste masurile de supravietuire economica vor fi transmise in cadrul retelei si vor fi publicate pe site-ul https://asfor.ro.
  • Situatia economica si medicala a firmei poate fi transmisa si actualizata online aici, in formularul special creat pentru a colecta problemele transmise.

Avand in vedere evolutiile din ultima perioada pentru a mentine o activitate normala am realizat urmatoarele demersuri:

  • Am transmis Guvernului Romaniei si Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor o adresa cu propuneri de natura economico - financiara menite sa asigure un sprijin minim pentru pastrarea locurilor de munca si a viabilitatii operatorilor economice. (Poate fi citita aici)
  • Activitatea de Due Diligence se va desfasura normal in continuare.
  • Activitatea Comisiei de atestare se va desfasura normal in continuare.

De asemenea, vom face tot posibilul pentru a exista comunicare constanta cu autoritatile statului.

Vom solicita in continuare un moratoriu complet pe toate politicile publice care nu sunt strict necesare pentru combaterea crizei epidemiei de coronavirus.

Avem convingerea ca impreuna, cu ajutorului bunului Dumnezeu, vom parcurge cu cat mai putine pierderi umane si economice aceasta situatie dificila.

Doamne ajuta !

 


PRESEDINTE

Ciprian Dumitru MUSCA

0 comentarii602 vizualizări16 martie 2020
rss 2.0
rss 2.0