Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eco-Mediu Luni 28 Septembrie 2020 - 3022 vizitatori azi
Asociatia RoRec anunta reluarea serviciilor de colectare a deseurilor electrice mari si voluminoase.

Asociatia RoRec alaturi de operatorii sai parteneri anunta reluarea serviciilor de colectare a deseurilor electrice mari si voluminoase de la domiciliu sau sedii de firme si institutii.

Incepand de sambata 16 mai, serviciul este din nou activ in toate judetele Romaniei, iar toti cei care au adunat, in ultimele luni de izolare, deseuri de care doresc sa se debaraseze o pot face acum, responsabil, simplu si gratuit!

Cu un simplu apel la TelVerde 0800.444.800 sau prin completarea formularului de pe www.colecteaza.ro puteti face curat in casele si birourile dumneavoastra, eliberandu-le de aparate electrice si electronice inutile.

Cetatenii care au de predat deseuri electrice sunt invitati sa sune de luni pana vineri - intre orele 9-17 - la numarul gratuit 0800.444.800 sau sa plaseze o comanda de preluare pe formularul de comenzi online www.colecteaza.ro

Firmele si institutiile care doresc sa caseze echipamentele electrice si electronice in conformitate cu legislatia in vigoare ce vizeaza managementul deseurilor, pot da comanda atat prin TelVerde cat si on-line, pe colecteaza.ro Pentru institutii si firme se ofera documentatia necesara raportarilor fiscale si juridice.

Echipele operatorilor locali parteneri va vor suna in maximum trei zile lucratoare de la plasarea comenzii, pentru a stabili ziua si intervalul orar de ridicare a deseurilor.

Membrii echipajelor care ridica deseurile de la domiciliu sau de la birouri opereaza in conformitate cu masurile anti COVID-19: pastreaza distanta minima obligatorie fata de deponenti, sunt echipati cu masti de protectie si manusi, au masinile dotate cu geluri si servetele dezinfectante pe care le folosesc inainte si dupa fiecare preluare a unei comenzi.

Nevoia colectarii corecte a acestor deseuri se simte din ce in ce mai acut. Numai 20% din deseurile electrice generate la nivel global sunt reciclate in fiecare an, ceea ce inseamna ca, anual, 40 de milioane de tone de deseuri electrice sunt depozitate, incinerate sau tranzactionate ilegal si tratate necorespunzator. Acest lucru se intampla in ciuda faptului ca 66% dintre statele lumii au o legislatie privind deseurile electrice. Consecintele sunt pierderi uriase de materii prime valoroase si critice pentru industrie, precum si probleme serioase de sanatate, de mediu si sociale, prin transferurile ilegale de deseuri catre tarile in curs de dezvoltare.

Sunati la 0800.444.800 sau intrati pe www.colecteaza.ro sau pe contul Facebook al Asociatiei RoRec si informati-va! Folositi cu incredere serviciile de preluare a deseurilor electrice oferite de partenerii Asociatiei RoRec! Sunt gratuite si eficiente, va scapa de aparatele vechi sau defecte fara sa trebuiasca sa le carati mai departe de usa!

Cu ganduri bune, 

Andreea Idriceanu Calev
Communication manager

Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec
Str. Sevastopol nr 24, etaj 5, 010992, Sector 1, Bucuresti
Tel: 021 203 93 67
Fax: 021 232 71 81
Mobil: 0751 302 101
www.rorec.ro
https://www.facebook.com/AsociatiaRoRec/

 

0 comentarii2352 vizualizări18 mai 2020
rss 2.0
rss 2.0