Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eco-Mediu Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Incepe marea provocare! Te implici?

Din 2021, ADI Deseuri Bistrita-Nasaud si operatorul de salubritate Supercom SA au derulat o campanie de informare si constientizare consistenta si sustinuta, pentru a imbunatati gestionarea deseurilor in judetul Bistrita-Nasaud si pentru a determina oamenii sa colecteze separat corect deseurile in gospodariile lor.

 De-a lungul acestei campanii am vazut ca oamenii din judetul nostru sunt preocupati de gestionarea corecta a deseurilor, ca isi doresc sa reduca poluarea cu deseuri a mediului inconjurator  si ca vor sa colecteze separat deseurile reciclabile. 

 La un an de la lansarea acestei campanii de informare si constientizare, dorim sa implicam cat mai multi dintre oamenii judetului intr-o ampla actiune de a face judetul nostru si mai frumos.

Peste 250.000 de oameni din Bistrita-Nasaud, 4 orase si 58 de comune intra in cea mai mare provocare. Vrei sa fii si tu printre ei?

 O initiativa curata, pentru tine si familia ta, pentru sanatatea tuturor si frumusetea judetului nostru.

 

O campanie  sustinuta de ADI Deseuri BN si Supercom.

 

0 comentarii665 vizualizări03 mai 2022




rss 2.0
rss 2.0