Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eco-Mediu Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Asociatia Energia Inteligenta aduce inca o data "Energie pentru Viata", acum in Muntii Vrancei.

Asociatia Energia Inteligenta lanseaza cea de-a treia editie a proiectului "Energie pentru Viata" prin care va monta panouri fotovoltaice in gospodarii izolate din Muntii Vrancei. In cinci case situate in comunele Naruja si Vintileasca din Judetul Vrancea, diferenta dintre intuneric si lumina va fi facuta de simpla apasare a unui intrerupator, datorita companiilor care sustin acest proiect.

"Am initiat "Energie pentru Viata" cu foarte multa incredere si am avut dreptate pentru ca acest proiect s-a bucurat de un ecou puternic si de o mobilizare impresionanta din partea companiilor carora le-am solicitat sprijinul. Iata-ne ajunsi la cea de-a treia editie de "Energie pentru Viata", cea care va aduce lumina in cinci gospodarii din Muntii Vrancei si o raza de speranta locuitorilor lor, persoane cu varste inaintate. Ne-am propus sa continuam acest proiect si in viitor, sa il facem cat mai cunoscut atat pentru a face o diferenta pentru familiile vizate de proiect cat si pentru a creste gradul de constientizare asupra faptului ca exista un numar atat de mare de gospodarii fara electricitate. Impreuna putem face o diferenta pentru semenii nostri." - Dumitru Chisalita, Presedinte Asociatia Energia Inteligenta.

"Participarea ALRO in calitate de partener si la cea de-a treia editie a proiectului "Energie pentru Viata" reprezinta inca o dovada a implicarii noastre in initiativele care sustin activ crearea unei societati durabile si cu grija fata de viata semenilor nostri. Asociem acest proiect cu modelul nostru de afaceri - un proiect unic gestionat de oameni profesionisti care isi propun ca prin puterea exemplului sa livreze exact ceea ce promit. "Energie pentru Viata" reprezinta pilonul, sprijinul de care aveau nevoie aceste categorii defavorizate de oameni fara acces la electricitate, in timp ce ALRO reprezinta un pilon al economiei romanesti si o companie care are in centrul strategiei ei de afaceri angajamentul constant privind cresterea eficientei energetice, reducerea impactului asupra mediului si utilizarea eficienta a resurselor, cu obiectivul de a contribui la o Romanie durabila si la un viitor mai bun pentru noi, toti." -  Gheorghe Dobra, Director General, ALRO.

"Alaturarea Vimetco Extrusion ca partener al proiectului "Energie pentru Viata" ajuns deja la cea de-a treia editie reprezinta o confirmare a profesionalismului de care a dat dovada echipa Asociatiei Energia Inteligenta pentru implementarea acestuia in trecut si ecoul cu un puternic impact social al acestui proiect asupra societatii si a noastra, individual. Suntem mandri sa ne asociem cu astfel de initiative care contribuie la cresterea gradului de constientizare privind numarul mare de gospodarii fara curent electric, precum si la sustinerea cu precadere a comunitatilor defavorizate, unde este vital sa ne implicam si sa ne oferim sprijinul. Prin sustinerea unor astfel de proiecte facem dovada angajamentului nostru continuu de a aplica principii solide de responsabilitate sociala si ca suntem o companie care se implica activ in comunitate" - Igor Higer, Director General, Vimetco Extrusion.

"Accesul la energie este vital pentru dezvoltarea armonioasa a comunitatii, iar pentru ENGIE Romania este o axa strategica de implicare, reusind, pana in prezent, sa ajutam peste 100 de copii si adulti sa beneficieze de avantajele productiei descentralizate de energie ce valorifica energia soarelui. Ne bucuram sa extindem contributia, de data aceasta alaturi de Asociatia Energia Inteligenta, si sa implementam, pentru familii defavorizate, o solutie de productie de energie verde benefica atat pentru ei, cat si pentru mediul inconjurator". - Eric Stab, Presedinte Director General ENGIE Romania.

"Credem cu tarie ca un viitor mai bun inseamna in primul rand responsabilitate fata de oameni si fata de mediu. Suntem bucurosi sa sustinem si in acest an "Energie pentru Viata" si, impreuna cu Asociatia Energia Inteligenta, sa facem o schimbare in bine in viata familiilor beneficiare ale acestui proiect" - Doru Baciu, Managing Director Ostenweg Sysplan.

"Salutam initiativa Asociatiei Energia Inteligenta si suntem bucurosi sa ii ajutam pe semenii nostri cu ceea ce stim sa facem cel mai bine, montarea de panouri fotovoltaice. Sustinem "Energie pentru viata" pentru ca avem convingerea ca daca ne unim fortele putem aduce o schimbare in bine" - Sebastian Man, Electroscape.

Alaturi de companiile ALRO, Vimetco Extrusion, ENGIE Romania, Ostenweg si Electroscape s-au alaturat proiectului "Energie pentru Viata" Comunitatea 4x4 Vrancea, mereu dornica sa sara in ajutorul celor aflati in nevoie si Cabana Fulga Naruja, un loc de poveste care va fi casa echipei de proiect pe perioada derularii lucrarilor de montaj al panourilor fotovoltaice.

"Energie pentru Viata" este de asemenea sustinut de Muzeul Gazelor Naturale, EM360 Studio si de catre partenerii media: InvesTenergy, Focus Energetic, Energy Center, News Energy, Economistul, Club Economic, Romania Durabila, Financial Intelligence, The Diplomat si Spot Media.

 

 

*****

 

Asociatia Energia Inteligenta

Asociatia Energia Inteligenta (AEI) reuneste profesionisti din domeniul gazelor naturale, hidrogenului, energiei electrice si eficientei energetice. Membrii sai militeaza pentru un pret corect al gazelor si pentru cresterea transparentei in piata de energie din Romania.

AEI este o organizatie non-profit al carui scop principal este acela de a contribui la o mai buna informare a consumatorilor casnici si non-casnici de gaze si energie pentru ca acestia sa poata fi mai bine pregatiti pentru negocierea contractelor de achizitie si pentru a putea intelege corect facturile pe care le platesc.

AEI este si va ramane un partener de dialog pentru toti participantii la piata, fie ca sunt furnizori, producatori, operatori, proiectanti, constructori, institutii, reglementatori, ministere, politicieni, angajati din sistem sau reprezentanti ai mass-media.

 

0 comentarii1890 vizualizări19 iulie 2022




rss 2.0
rss 2.0