Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eco-Mediu Sambata 15 August 2020 - 41396 vizitatori azi
Sesiune de depunere a dosarelor pentru darea in custodie a ariilor naturale protejate care nu necesita constituirea de structuri de administrare.

Ministerul Mediului si Padurilor anunta deschiderea unei noi sesiuni de depunere a dosarelor pentru atribuirea in custodie a ariilor naturale protejate de interes national si comunitar. Dosarele vor fi intocmite in conformitate cu prevederile OM nr. 1948/2010 privind aprobarea Metodologiei de atribuire a administrarii ariilor naturale protejate care necesita constituirea de structurii de administrare si a Metodologiei de atribuire a custodiei ariilor naturale protejate care nu necesita constituirea de structuri de administrare.

Dosarele se depun pana la data de 07.10.2011, la sediul Ministerului Mediului si Padurilor, pe adresa: Directia Biodiversitatii, Bld. Libertatii, nr. 12, Sectorul 5, Bucuresti.

In cadrul acestei sesiuni la nivelul judetului Bistrita-Nasaud va fi incredintat in custodie situl de importanta comunitara ROSCI0232 Somesul Mare Superior.

Informatii suplimentare cu privire la cele mentionate mai sus pot fi obtinute la http://www.mmediu.ro/natura2000.htm sau la Agentia pentru Protectia Mediului Bistrita-Nasaud, str. Parcului, nr. 20, tel. 0263224064, Compartimentul Arii Protejate.

  Cu deosebita consideratie,

 DIRECTOR EXECUTIV

Stefan Ioachim MURESAN

 

 

           

0 comentarii3297 vizualizări12 septembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0