Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eco-Mediu Miercuri 21 August 2019 - 9032 vizitatori azi
Zece biciclisti au ecologizat rezervatia naturala "La Saratura".(40 de poze)

Membrii ai grupului BikeNews Ruteristii au plecat din fata Centrului Cultural Municipal Bistrita pe traseul Sigmir-Blajenii de Jos-Rezervatia Naturala "La Saratura".In rezervatie, pe o arie de cateva hectare, biciclistii bistriteni au reusit sa stranga aproximativ 25 de saci (mari si mici) cu deseuri nedegradabile cum ar fi: pet-uri, deseuri din metal si sticla dar si resturi de materiale textile si deseuri provenite din constructii. Toate aceste gunoaie au fost lasate in saci pentru a putea fi ridicate de catre Primaria comunei Sintereag, dupa care biciclistii s-au intors spre casa pe traseul Blajenii de Jos - drumul spre Sintereag - Sieu Sfantul - Sieu Magherus - Bistrita.

Campania de ecologizare a biciclistilor rutieristi bistriteni a fost realizata cu sprijinul organizatie Let`s do it Romania si a reprezentantului local Cristian Tetcu care a donat  biciclistilor 10 tricouri si 10 chipie precum si sacii menajeri si manusile necesare actiunii de ecologizare.

 

 

Marius Chiuzan.

3 commentarii3297 vizualizări13 mai 2012
rss 2.0
rss 2.0