Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eco-Mediu Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Lansare oficiala a centrului permanent de colectare de DEEE-uri Bistrita.

Lansare oficiala a centrului permanent de colectare de DEEE-uri Bistrita, organizata de catre Asociatia RoRec in parteneriat cu Primaria Municipiului Bistrita. Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec revine in perioada 1 - 2 iunie 2012, in Bistrita, cu lansarea oficiala a centrului permanent de colectare de deseuri electroce si electronice din Bistrita, de pe Str. Zefirului nr. 1. Concomitent cu lansarea oficiala va avea loc si o actiune de colectare sub deviza  "Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare la centrul de colectare!", actiune organizata impreuna cu Primaria Bistrita si alaturi de Electrolux ca sponsor oficial, in perioada 1 - 2 iunie.

Vineri, 1 iunie 2012, intre orele 10.00-18.00, locuitorii orasului Bistrita sunt asteptati sa scape de deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE), la punctele de colectare "traditionale":

  1. Str. Florilor, bl.1 - platforma betonata de langa "Lama"
  2. Str. Stefan cel Mare - piata volanta
  3. B-dul Decebal - parcarea "Motovelo"
  4. Independentei Nord - parcare
  5. Independentei Sud - str. Panait Cerna - "Casa alba"
  6. Centrul permanent de colectare al Municipiului Bistrita din str. Zefirului nr. 1

Prin serviciul de preluare gratuita de la domiciliu - in cazul deseurilor de echipamente electrice si electronice grele sau voluminoase, locuitorii se pot debarasa de acestea mult mai usor. Pentru mai multe detalii in legatura cu modul in care pot programa un astfel de transport gratuit, acestia au la dispozitie numarul de telefon 0742.490.840, disponibil pana sambata, 2 iunie, intre orele 08.00-16.00.

Sambata, 2 iunie 2012, intre orele 10:00 - 18:00, actiunea de colectare continua, cetatenii Municipiului Bistrita fiind asteptati de scape de deseurile de echipamente electrice si electronice la centrul permanent de colectare din Str. Zefirului, nr. 1, avand la dispozitie pentru inca o zi si serviciul gratuit de ridicare de la domiciliu a deseurilor voluminoase si grele.

Toti deponentii de echipamente electrice uzate sau stricate vor participa la o tombola la care pot castiga, prin tragere la sorti, unul dintre cele 5 masini de spalat si cele 20 de electrocasnice Electrolux. Tragerea la sorti a castigatorilor va avea loc sambata, 2 iunie, ora 19.00, la Primaria Municipiului Bistrita.

Tot pe 1 iunie 2012 cetatenii Municipiului Bistrita sunt invitati sa sarbatoreasca impreuna cu Paula Seling & Band, pe scena amenajata in centrul istoric, zona pietonala Liviu Rebreanu, cu incepere de la ora 18:00, deschiderea noului centrul permanent de colectare de deseuri de echipamente electrice si electronice.

Detaliile despre programul campaniei de mediu si regulamentul tombolei pot fi consultate pe www.rorec.ro.

 

Contact:

Asociatia RoRec

Ana Iacob 

Project manager 

Email: ana.iacob85@gmail.com

Mobil: 0747 356 312 

 

Primaria municipiului Bistrita

Directia Integrare Europeana

Morar Zorica

Email: morar.zorica@yahoo.com

Tel. 0263/224706, int.136

0 comentarii2807 vizualizări29 mai 2012




rss 2.0
rss 2.0