Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eco-Mediu Luni 13 Iulie 2020 - 13270 vizitatori azi
Ora Pamantului la Bistrita.(30 de poze)
FIECARE DINTRE NOI ARE PUTEREA DE A SCHIMBA LUMEA IN CARE TRAIM  a fost motto-ul orei Pamantului de la Bistrita. In programul manifestarilor, din Zona Pietonala Liviu Rebreanu din Centrul Istoric, de sambata, 23 martie a fost: Sedinta foto CAMPANIA ENGAGE, Mini-expozitie de foto-angajamente ale primilor inscrisi in CAMPANIA ENGAGE cu ocazia EARTH HOUR 2012
 
 Voluntarii de la Asociatia Cercetasii Bistriteni au realizat un bec urias din candele. Au fost prezenti si copii cu lampioane confectionate la "Scoala Verde", din materiale reciclabile.
 
 "Eco-Bicicleta" - au fost prezenti voluntari care au pedalat pentru "energie verde".
 
 Muzica folk cu formatia "NO REMORSE"
 
 Iluminatul public s-a intrerupt timp de o ora in tot orasul, iar "Eco-bicicleta" a asigurat iluminarea scenei. S-au aprins candelele in zona pietonala din Centrul Istoric. ORA PAMANTULUI 2013 - spectacol sustinut de corul Liceului de Muzica "Tudor Jarda".
Dans si jonglerii cu foc - Trupa "Sirius" a Asociatiei Culturale "Bistrita Medievala"
 
S-au lansat lampioanele, care au fost "vanate" de participanti pentru premiile puse in joc - tricouri EARTH HOUR dupa care s-au aprins luminile.
.
Marius Chiuzan.
0 comentarii2632 vizualizări24 martie 2013
rss 2.0
rss 2.0