Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eco-Mediu Joi 09 Iulie 2020 - 18662 vizitatori azi
APM Bistrita Nasaud: actiuni in Saptamana "Sa stii mai multe! Sa fii mai bun!"

In baza protocolului de colaborare incheiat cu Inspectoratul Scolar Judetean Bistrita-Nasaud, in perioada 1-5 aprilie 2013, in cadrul Saptamanii "Sa stii mai multe! Sa fii mai bun!", Agentia pentru Protectia Mediului Bistrita-Nasaud a desfasurat o serie de  actiuni educative la scolile gimnaziale din localitatile Ciceu Giurgesti, Negrilesti, Vermes, Singeorzu Nou, Budacu de Sus si Budacu de Jos.

Reprezentantii Agentiei pentru Protectia Mediului au sustinut prezentari power- point si au antrenat copiii in discutii, avand ca teme ariile protejate din judetul Bistrita-Nasaud si pasarile migratoare. Elevii claselor 0-IV, au facut cunostinta cu  personajul Flopi din materialele educative puse la dispozitie de Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice.

De asemenea, in data de 2 aprilie, un grup de elevi ai Liceului "Radu Petrescu" din localitatea Prundu Birgaului, au facut o vizita la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Bistrita-Nasaud. Printr-o prezentare power-point au fost familiarizati cu principalele atribuitii ale institutiei, iar apoi au vizitat laboratorul si Statia automata de monitorizare a calitatii aerului.

 

           Cu respect,

 DIRECTOR EXECUTIV

biolog chimist Sever Ioan ROMAN

 

0 comentarii3080 vizualizări06 aprilie 2013
rss 2.0
rss 2.0