Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eco-Mediu Miercuri 01 Aprilie 2020 - 13714 vizitatori azi
Sistem de management eficient al sitului de importanta comunitara si ariei protejate de interes national Pestera Tausoare.

In cadrul Proiectului "Sistem de management eficient al sitului de importanta comunitara si ariei protejate de interes national Pestera Tausoare" derulat de beneficiarul Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud in parteneriat cu Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud, a fost realizat un nou obiectiv, constand in realizarea unui website. Scopul acestuia este sa contribuie la cresterea gradului de informare si constientizare a importantei sitului Pestera Tausoare si actiunilor de conservare a biodiversitatii in randul comunitatii locale, a comunitatii stiintifice si a altor grupuri tinta relevante.

Website-ul, care poate fi accesat la adresa www.pesteratausoare.ro, cuprinde date de referinta despre proiectul "Sistem de management eficient al sitului de importanta comunitara si ariei protejate de interes national Pestera Tausoare", stadiul lucrarilor realizate, dar si o consistenta paleta de informatii despre situl de importanta comunitara ROSCI0193 Pestera Tausoare si a aria naturala protejata Pestera Tausoare cod 2.206. Galeria de fotografii este dublata de informatii despre istoricul pesterii si cronologia descoperirilor, informatii sumare despre particularitatile stiintifice pe care le protejeaza aceasta pestera, biologice si fizice.

De asemenea, pe website se afla un scurt film publicitar, care permite doritorului sa patrunda in lumea pesterii si sa cunoasca amanunte despre activitatea de implementare a acestui proiect precum si despre obiectivele acestuia.

 

Persoane de contact: Manager de proiect, Iulia Strugariu, tel.0263-206173

Responsabil stiintific, Crin Theodorescu

 

0 comentarii2457 vizualizări26 aprilie 2013
rss 2.0
rss 2.0